reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Holly dawalas Leosiowi słoiczek? smakowalo? :)
ja mialam kryzys przy obiedzie bo urazilam sobie ta rane przy zebie i prawie sie poplakalam z bolu :( a teraz wciagam faworki hihi
kurcze jak oni sobie wyobrazaja ta obwodnice.... bezsensu ze przy samym domu bedziecie to miec... to gdzie ja teraz parkowac bede? ;)

reklama
u nas dzis lepiej. byl moment ze myslalam ze sie znowu zaczynaja bolesci, ale ululałam i sie uspokoila. teraz staram sie uspac ja na rekach.
dareczka, super że wyniki są dobre. oby tak dalej.
zuza, żyjesz z tym zębem? :)

hej:)
dzieki zuza:) ogolnie bardzo zaluje ze mnie nie bylo, ale nie rozstawalam sie z kibelkiem, wczoraj mi przeszlo, ale... Mala zaczela wieczorem wymiotowac:( kilka razy i juz nie miala czym, nic pic nie chciala ani cyca:(, postanowilismy z R pojechac do szpitala. Ogolnie nie miala bieguki, dali nam jakis probiotyk, stwierdzila ze nie jest zbyt odwodniona i ze moze nas puscic do domu..... ufffffffff dzis jedziemy do lekarza na kontrole. Cala noc wiece jaka byla... na szczescie w nocy nic, dzis juz ok, troche zjadla, mam nadzieje ze juz koniec...

Miejmy nadzieje ze Lence nic nie bedzie ! ze to jednodniowe ale cos jest na temacie , bo mojej znajomej synek tez jakis wirus zlapal 2 dni goraczka do tego wymioty :/ biedaczek tylko ze juz troszke straszy wiec rozumie co sie dzieje a takie jak nasze mialuszki to szkoda jak dobaili bo biedactwa nie wiedza i nie powiedzieca co boli ;(
3mam kciuki za mala zeby wszytsko bylo dobrze ;*

Dziewczynki, z własnego doświadczenie mogę tyle powiedzieć: w apteczce oprócz p gorączkowych mus to enterol (jest dla dzieci taki fajny w saszetkach) a w lodówce hipp ors. Przy tym sezonie wirusowym to po prostu mus.
Zdrówka dziewczyny dla wszystkich:)

reklama
Do góry