reklama
Cieszę się, że póki co bez jakichś dramatów bólowych po dentyście. Oby tak dalej - my jeszcze wstąpiliśmy do Tesco, chciałam kupić kaszkę z glutenem i sierota, kupiłam bezglutenową Normalnie, chyba po tym spotkaniu taka zakręcona. A mój R mi zrobił super niespodziankę bo jak wróciliśmy do domu dostałam bez okazji - a tak lubię najbardziej - piękny bukiecik kwiatów. Jutro wrzucę fotkę. No i kolejny dowód na moją niemoc umysłową dziś, niósł go przy mnie do domu a ja zauważyłam dopiero jak mi je na kompie położył ;-)
Dareczka
Fanka BB :)
Zuza dobrze, że po dentyście nie było źle
Holly to nieźle musiałaś być zakręcono skoro kwiatuszków nie widziałaś, a tak w ogóle to fajny gest. A też jestem ciekawa tego wynalazku z sokiem bananowym jak tylko będę mogła to spróbuję
My z malutką właśnie wstałyśmy znowu pięknie w łóżeczku spała teraz się bawi a ja buszuję po necie i czytam co u Was
Holly to nieźle musiałaś być zakręcono skoro kwiatuszków nie widziałaś, a tak w ogóle to fajny gest. A też jestem ciekawa tego wynalazku z sokiem bananowym jak tylko będę mogła to spróbuję
My z malutką właśnie wstałyśmy znowu pięknie w łóżeczku spała teraz się bawi a ja buszuję po necie i czytam co u Was
żałuje strasznie że mnie nie było
U nas do 21 był płacz To na pewno był brzuszek. Bo płakała tuż po jedzeniu i jak P. ją nosił to ja dotknęłam jej brzuszka i miała twardy. Wypiła trochę plantexu jak się uspokoiła i trochę ją polulałam i zasnęła. Podejrzewam, że to przez to że przez prawie tydzień nie robiła qp
U nas do 21 był płacz To na pewno był brzuszek. Bo płakała tuż po jedzeniu i jak P. ją nosił to ja dotknęłam jej brzuszka i miała twardy. Wypiła trochę plantexu jak się uspokoiła i trochę ją polulałam i zasnęła. Podejrzewam, że to przez to że przez prawie tydzień nie robiła qp
reklama
Dareczka
Fanka BB :)
To na pewno brzuszek u na sprawdzał się okład z nagrzanej pieluszki i masowanie przez nia brzuszka. Albo noszenie na rączkach na brzuszku i też masowanie. A jak kupki moja nie mogła robić to przyznam sie ze jej pomagałam i działało