reklama
Izu -też mi się to zdarzyło niedawno, znam ten ból ;-)
Ja w każdym razie leczę się u dr Konefał obok przystanku przy teatrze. Chyba pogotowie stomatologiczne to się zwie. Nie wszystkie dr tam są ok ale ona i Pępkowska godne polecenia...
Nienawidzę bólu zębów i w ogóle każda wizyta u dentystki to stres bo mam bardzo słabe zęby. Wszystko robię ze znieczuleniem, nawet znieczulenie przyjmuję z psikaczem znieczulającym ;-)
Ja w każdym razie leczę się u dr Konefał obok przystanku przy teatrze. Chyba pogotowie stomatologiczne to się zwie. Nie wszystkie dr tam są ok ale ona i Pępkowska godne polecenia...
Nienawidzę bólu zębów i w ogóle każda wizyta u dentystki to stres bo mam bardzo słabe zęby. Wszystko robię ze znieczuleniem, nawet znieczulenie przyjmuję z psikaczem znieczulającym ;-)
Dareczka
Fanka BB :)
My po pobraniu krwi, mała nie płakała a nawet się uśmiechała więc i mamie było lżej wyniki krwi zrobili mi na miejscu i tak patrząc to wszystko ok czekamy jeszcze na wyniki badań moczu.
W końcu mamy słoneczko i cieplutko co? A jaki spacerek dzięki temu fajny
Ja uciekam robić karpatkę - bo mężowi obiecałam a i sama z chęcią zjem
W końcu mamy słoneczko i cieplutko co? A jaki spacerek dzięki temu fajny
Ja uciekam robić karpatkę - bo mężowi obiecałam a i sama z chęcią zjem
ello
ja nadal z zebem jeszcze :-(
ale dostalam antybiotyk i to jakas bardzo duza dawke bo slaniam sie na nogach ....
ale jestem dobrej mysli i mam zamiar do rana sie pozbierac hihi
Holly ja dzisiaj doslalam Ketonal forte ale pomaga na krotko niestety :-(
Dareczka super ze Malutka tak dzielnie zniosła badanie i wyniki dobre wiec ekstra :-)
aaa robicie smaki mi tutaj ... wczoraj Holly serniczek a Ty dzisiaj karpatke ;-)
ja nadal z zebem jeszcze :-(
ale dostalam antybiotyk i to jakas bardzo duza dawke bo slaniam sie na nogach ....
ale jestem dobrej mysli i mam zamiar do rana sie pozbierac hihi
Holly ja dzisiaj doslalam Ketonal forte ale pomaga na krotko niestety :-(
Dareczka super ze Malutka tak dzielnie zniosła badanie i wyniki dobre wiec ekstra :-)
aaa robicie smaki mi tutaj ... wczoraj Holly serniczek a Ty dzisiaj karpatke ;-)
reklama