reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Izu -też mi się to zdarzyło niedawno, znam ten ból ;-)

Ja w każdym razie leczę się u dr Konefał obok przystanku przy teatrze. Chyba pogotowie stomatologiczne to się zwie. Nie wszystkie dr tam są ok ale ona i Pępkowska godne polecenia...
Nienawidzę bólu zębów i w ogóle każda wizyta u dentystki to stres bo mam bardzo słabe zęby. Wszystko robię ze znieczuleniem, nawet znieczulenie przyjmuję z psikaczem znieczulającym ;-)

Bidulka, mi na ból zęba tylko Ketonal Forte pomaga a jak karmię piersią to nie mogę więc modlę się żeby nie bolało nic do końca karmienia ;-)

Lecę spać, a raczej zajmować się R. - w końcu ma chłopak urodziny ;-)

My po pobraniu krwi, mała nie płakała a nawet się uśmiechała więc i mamie było lżej :) wyniki krwi zrobili mi na miejscu i tak patrząc to wszystko ok :) czekamy jeszcze na wyniki badań moczu.

W końcu mamy słoneczko i cieplutko co? A jaki spacerek dzięki temu fajny :)
Ja uciekam robić karpatkę - bo mężowi obiecałam a i sama z chęcią zjem

ello
ja nadal z zebem jeszcze :-(
ale dostalam antybiotyk i to jakas bardzo duza dawke bo slaniam sie na nogach ....
ale jestem dobrej mysli i mam zamiar do rana sie pozbierac hihi

Holly ja dzisiaj doslalam Ketonal forte ale pomaga na krotko niestety :-(

Dareczka super ze Malutka tak dzielnie zniosła badanie i wyniki dobre wiec ekstra :-)
aaa robicie smaki mi tutaj ... wczoraj Holly serniczek a Ty dzisiaj karpatke ;-)

reklama
Do góry