reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Holly ja innej opcji nie przyjmuje hihi
najwyzej przyjde cala spuchnieta hehe
juz wiesz kto bedzie?

Dareczka dzieki :) masz juz wyniki badan krwi Malutkiej?

reklama
Zuza z Dobrunią idziemy w poniedziałek na pobranie krwi bo chcę żeby mąż też poszedł i trzymał ją - to jego działka szczepienia i pobieranie krwi, bo ja nie mogę patrzeć :(

aaa musze zmykac bo Mala wstala i zaraz mamy miec gosci --> chrzestny Lenki przyjezdza na troche spoznionego torta hihi a ile sie nabiegalam wczoraj za tym tortem hehe mam nadzieje ze bedzie dobry ;-)
jak cos to kontakt ze mna na telefon bo niewiem kiedy bede mogla usiasc do kompa...

pozdrowienia dla wszystkich :-)

Zuza - chyba będzie nas bardzo niewiele. Marta ma przyjść, Mnsmile, ja, Ty. Oli i Agi nie będzie, z Izą niewiadomo, Diana chyba tylko popołudniu... Mało nas.

Dareczko, a Ty wpadniesz? Zaraz Ci wyślę zaproszenie do grupy naszej prywatnej, a tam są szczegóły.

hmmm.... fajnie jakby bylo nas pare ale ile nas bedzie to i tak ciesze sie na spotkanie :-)
Holly super napisz wszystko Dareczce na priv co i jak zeby nie musiala szukac na grupie hihi bo tam wszystko porozrzucane chyba....
ja narazie kompa nie wylaczam wiec moze jeszcze na chwilke zajrze ....

Dareczka Holly napisze Ci wszystko co i jak i fajnie jakbys mogla byc tez :-)

zuza tak wlasnie myslalam jak dojechaliscie, ciesze sie ze szczesliwie:)wspolczuje z powodu zeba... ostatnio tez sie meczylam z 8 tyle ze nie spuchlam, i tez kiedys nosilam aparat:D nie zaluje ale ząbki sie krzywia z powrotem:(
Holly buzki dla Leosia, moja dzis 11, wiec jak Leos z 27:)
ja bede na spotkaniu, rano, popoludniu nie wiem, dobre i rano;p;p
my dzis na spacerku dlugim bylismy, pozniej pojechalismy na deser do chaty za wsia;p i jeszcze sie na placka skusilismy, brzuch pelen do teraz...
lece kapac Mala moze jeszcze zajrze pozniej

reklama
skasowałam!!!!! no niech mi strzeli!!!!!
napisałam cała historię o zębach.. ehhh
no nic - zuza współczuję!

Do góry