reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Izu może po szczepionce mniej jeść - moja tak miała

ja czekam na mężusia az z pracy wróci i ide spać mała na szczęście spi choć pewnie niedługo bo co godzine sie budzi odkąd śpi w łóżeczku ale trzeba przetrwać
Dobranoc :)

reklama
hej;)
zuza szerokiej drogi...

Holly co Ty mowisz Leoś tak malo spi? Moja 11-sto miesieczniaczka wiecej:-):-)
ale poczekaj jak sięgne pamiecia, to jak byla mniejsza tez malo spala, chyba ze na powietrzu... a tak wszystko ja budzilo... a jak zaczela pelzac, pozniej raczkowac, i spedzac aktywnie dzien, to ma dwie drzemki w ciagu dnia, i pierwsza min godz, czasem dluzej, a druga min 1,5 przeciagnie sie czasem do 2h:)))

Izu malutka moze mniej jesc, albo jeszcze jedna opcja, szybciej sie juz najada, przez co Tobie sie wydaje ze je mniej. U nas tak bylo, ze najpierw wisialam na cycu dluuuuuuuuugo, az malutka przestala sie bawic cycem, i zaczela jadac szybciej, swiat juz jest bardziej interesujacy:):-)
buziaki dla reszty dziewczyn
ja sie ide kąpac, dzis tak mnie oczy bola, takie jakby zmeczone... a juz pozno... dobranoc:tak:

ello
my juz jestesmy w pl :-)
droga minela w miare szybko i spokojnie
a wczoraj popoludniu bylismy juz z wizyta z La
enka u kariologa i jestem baaardzo szczesliwa bo wszystko jest juz dobrze z jej serduszkem :-)
szmerow brak a wszelkie dziurki w serduszku sie zasklepily same!!!
tak wiec nasza znajomosc z kardiologiem dobiegla konca i wiecej nie musimy sie widywac nawet na wizytach kontrolnych ;-)

ja niestety cierpie od srody chyba sie zaczelo....
a dokladnie to zabkuje razem z moim dzieckiem bo mi 8 wychodzi :-(
dzisiaj jest juz calkiem masakra.... a najgorsze ze to jeszcze na gorze i mam tam jeszcze aparat a jutro mialam go zdejmowac i d*** --> dzwonilam dzisiaj do ortodontki zeby mi powiedziala co mam robic i gdzie mam isc z tym zebem.... okazalo sie ze jutro nie zdejmie mi aparatu :-( i jutro bede walczyc - moze mi usuna ta 8... az sie boje :zawstydzona/y:

ok wysylam narazie tyle bo niewiem czy net zaraz nie kipnie wrrrr....

Dareczka sliczne zdjecie!!! sliczna coreczka :-)

Holly super ze udalo sie zalatwic w ph :-)

mnsmile oooo bardzo dlugo Twoja Malutka spi w dzien u nas zdarza sie ze tylko 1h a wstaje o 7 rano i idzie spac wieczorem ok.20.

Biedaku... Mam nadzieję, że do wtorku Ci przejdzie :-) Ja piekę bo mój R. ma dziś urodziny a Leoś kończy 4 miesiące :-)

reklama
Do góry