reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Dareczka, 4150g i 60 cm. Wiesz jak rodzić to od razu takie odchowane :) hihi
Aga, posłałam maila z prośbą o 1% dla Franka do wszystkich pracowników PKFów w Polsce (mój pracodawca pożal się boże, ale kasiaści) :) Nie wiem, na oko jakieś 200 osób - mam nadzieję, że nie będą żyłami i otworzą serca.

no własnie z nią pracowałam
skojarzłam po firmie jak napisałas
ale chyba średnio wspominam jako pracownika
jako koleżankę to przemiła za to
ciekawe jaka była szefową bo nie mogę sobie tego wyobrazić haha

Ostatnia edycja:
Eliza nie wypowiadam się w tej kwestii.... :)

na fejsie chyba znajdziesz zdjecia ;) a jak nie to daj znac bo nie wszystkie zdjecia mam widoczne.

Ostatnia edycja:
witam sie i zaraz zmykam :-)
niedlugo wyjezdzamy ........

pewnie nie bede miala dostepu do neta wiec pozostanie mi kontakt telefoniczny z Wami.... do wtorku ;-)

Ej Laski co z wami :)
Napisze tylko że u nas spokój. Natasza przespała cały dzień. Mało jadła - jak na nią :) Teraz ojciec się bawi z nią :) Wielmożny Pan i Władca przyjechał po 2 tygodniach w końcu do domu :)

Idę się sama ogarnąć :)
Miłej nocki dziewczęta.

reklama
Słodkich snów :-) Iza, u nas jest na odwrót, Leoś w dzień śpi może łącznie 2h. Ale w ogóle nie płacze, asystuje mi w kuchni jak gotuje i piekę a na to mam fazę ostatnio straszną ;-)

Byłam w pizzy hut, zamówiłam miejsce, choć masz rację że mogłybyśmy iść w ciemno ale i tak nic to nie kosztuje (najpierw była gadka o 20zł ale okazało się, że nie trzeba). Czekam na info od Oli.

Do góry