reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Holly podobno niektórzy pediatrzy zalecają podawanie glutenu po 4 miesiącu ale są różne szkoły. Ja karmię i piersią i mlekiem modyfikowanym, a muszę jej czyś zagęszczac bo moja mała mało przybiera na wadze i co wizyta u lekarza to mówi że za mała jak na swój wiek

A ile aży i ile ważyła przy urodzeniu? No i ile ma wzrostu? I do jakiego lekarza chodzicie? - Mam na drugie "100 pytań do" ;-)

musze pobrać krew żeby sprawdzić czy wszystko oki jest, bo 1 miesiącu też tak mieliśmy plus usg brzuszka. Urodziła się 53 cm i 2930 w szpitalu byl spadek wagi do 2700 a po miesiącu ważyła tylko 2900 wiec bardzo malutko - nie tyła na moim mleku jak zaczęłam dokarmiać już było dobrze. Obecnie ma 60 cm i 5100 jeśli chodzi o siatki to nawet sie tam nie mieści bo jest poniżej

ooo a duzo karmisz piersia? czy glownie mlekiem mod. (jakiego uzywasz?) to faktycznie lepiej sprawdzic i zrobic to badanie... a do jakiego lekarza chodzicie? a moze poprostu taka jej uroda ze bedzie drobniutka.....

Leoś też miał takie wymiary, w szpitalu waga mu spadła do 2670g ale po miesiącu było już 3700g więc faktycznie malutko. Drobinka z niej :-)

Zuza chodzimy na Ogińskiego do przychodni tam sa 3 lekarki, karmię bebilonem pepti główni bo z piersi to ona sobie tylko popija choć przez 2,5 miesiąca była na niej uwieszona
Holly to Leoś ładnie rośnie.
Ja myślę, że taka właśnie jej uroda najważniejsze ze dobrze się rozwija. No i gaduła z niej niesamowita - będzie mieć coś po mamusi hi hi

dareczka oby wyniki wyszly dobre i zeby to bylo tylko chwilowe a moze pozniej tak szybko zacznie roznac ze nie nadazysz z nowymi ciuszkami :)
hehe mowisz ze "gadua" ;)

reklama
I ja się witam :D
Dareczka ja też chodzę na Ogińskiego z małą :)
W piątek mamy szczepienie. Przemyślałam sprawę i nie było łatwo podjąć decyzję, ale wybrałam 3w1 i pneumokoki, a rota sobie odpuściłam.
Ola, teściowa nie przyjeżdża. Przegięła strunę jak wprowadziła brudny wózek na salony ;P ...swoją drogą nie wiem jak można nie umyć kół po błocie... ehhh. Nie wiem po co ja sprzątam w takim razie :)

My siedzimy od kilku dni w domu i nosa nie wystawiamy. Zimno jak cholerka!!!
Zuza przywoź lepszą pogodę!!!

Do góry