reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Izu dobrze ze ja pogonilas za ten wozek! wrrr.... ;-)
My tez rota nie szczepilismy...
u nas dzisiaj troszke chmurek ale i tak calkiem fajnie a jutro ma byc cieplutko :-)

reklama
Dareczka, przemycaj małej dużo weglowodanów. Fantomaltu Ci nie polecam, ale spróbuj Sinlac (tym bardziej ze ona dla alergików) o ile jeszcze nie przetestowałas. Mleko modyfikowane zagęszczaj kaszkami bezmlecznymi. Ale faktycznie koniecznie zbadaj krew małej i oznacz poziom Fe (ferrytyny nigdzie w JG ci nie zrobią, jedynie w szpitalnym labie oznaczą UIBC i TIBC, ale nie licz na pobranie z żyły w labie. możesz poprosic o skierowanie na pobranie na OIOMie, wtedy pobiora z żyły, inaczej tylko z palca).

Ja z cięzkim sercem zrezygnowałam z wyjazdu do CZD w nast tygodniu, ale niestety Franula się nie nadaje:(
Dzis po obiedzie znowu wymiotował, po prostu rece opadają..
No i sama mam zgryz, gdzie małemu zrobic badania krwi, bo chciałam w CZD a teraz dupa. Jakos nie wierzę w te badania w JG, bo Fe bada się tylko z krwi żylnej a w JG jakoś wszystkie parametry potrafią badać z krwi z palca.. Cuda panie.. Już mnie nasza dr z Wawy pytała czy w labie w Jg mają specjalne mikrometody opracowane..he he.. Mooooże;-) Pójdziemy na OIOM i tyle.

Tak więc u nas bez zmian

lece bo musze drenaż Franiowi zrobic po sterydach

spokojnego wieczora

FraniowaMamo dzięki za takie obszerne rady, Sinlac spróbuję rzeczywiście musiałam poczytać w ogóle co to jest bo pierwszy raz słyszałam. I dużo zdrówka dla Frania żebyście mieli już spokojną nockę i następny dzień

Cieszę się, że trafiłam na to forum, szkoda że tak późno, ale lepiej późno niż wcale :)

Dareczka, ja Ci nic wiecej nie podpowiem, co powiedzialy dziewczyny, u nas bylo ok, a Mala byla na samej piersi, My tez nalezymy do przychodni na Oginskiego. Mojej siosry cora malo przybierala ale bylo w normie i jej dr. Ż powiedziala ze niektore dzieci maja taka nature. Ktora pania doktor najbardziej polecacie? ja sprawdzilam 3, u jednej bylam raz, ale i tak ja zawsze nieufna co do lekarzy...
Ja sie zgodze z Izu zebys nam Zuza przywiozla tego ciepla, bo juz dosc, my tez nie bylysmy na spacerku ze 3 dni, dzis wyszlysmy, juz nie bylo takiego mroznego wiatru... I słonko:) Lece bo moje dziecie juz sie rozbiera do kąpieli, hehe;)

reklama
Do góry