reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Dareczka, przemycaj małej dużo weglowodanów. Fantomaltu Ci nie polecam, ale spróbuj Sinlac (tym bardziej ze ona dla alergików) o ile jeszcze nie przetestowałas. Mleko modyfikowane zagęszczaj kaszkami bezmlecznymi. Ale faktycznie koniecznie zbadaj krew małej i oznacz poziom Fe (ferrytyny nigdzie w JG ci nie zrobią, jedynie w szpitalnym labie oznaczą UIBC i TIBC, ale nie licz na pobranie z żyły w labie. możesz poprosic o skierowanie na pobranie na OIOMie, wtedy pobiora z żyły, inaczej tylko z palca).
Ja z cięzkim sercem zrezygnowałam z wyjazdu do CZD w nast tygodniu, ale niestety Franula się nie nadaje
Dzis po obiedzie znowu wymiotował, po prostu rece opadają..
No i sama mam zgryz, gdzie małemu zrobic badania krwi, bo chciałam w CZD a teraz dupa. Jakos nie wierzę w te badania w JG, bo Fe bada się tylko z krwi żylnej a w JG jakoś wszystkie parametry potrafią badać z krwi z palca.. Cuda panie.. Już mnie nasza dr z Wawy pytała czy w labie w Jg mają specjalne mikrometody opracowane..he he.. Mooooże;-) Pójdziemy na OIOM i tyle.
Tak więc u nas bez zmian
lece bo musze drenaż Franiowi zrobic po sterydach
spokojnego wieczora
Ja z cięzkim sercem zrezygnowałam z wyjazdu do CZD w nast tygodniu, ale niestety Franula się nie nadaje
Dzis po obiedzie znowu wymiotował, po prostu rece opadają..
No i sama mam zgryz, gdzie małemu zrobic badania krwi, bo chciałam w CZD a teraz dupa. Jakos nie wierzę w te badania w JG, bo Fe bada się tylko z krwi żylnej a w JG jakoś wszystkie parametry potrafią badać z krwi z palca.. Cuda panie.. Już mnie nasza dr z Wawy pytała czy w labie w Jg mają specjalne mikrometody opracowane..he he.. Mooooże;-) Pójdziemy na OIOM i tyle.
Tak więc u nas bez zmian
lece bo musze drenaż Franiowi zrobic po sterydach
spokojnego wieczora
Dareczka
Fanka BB :)
FraniowaMamo dzięki za takie obszerne rady, Sinlac spróbuję rzeczywiście musiałam poczytać w ogóle co to jest bo pierwszy raz słyszałam. I dużo zdrówka dla Frania żebyście mieli już spokojną nockę i następny dzień
Cieszę się, że trafiłam na to forum, szkoda że tak późno, ale lepiej późno niż wcale
Cieszę się, że trafiłam na to forum, szkoda że tak późno, ale lepiej późno niż wcale
mnsmile
Dareczka, ja Ci nic wiecej nie podpowiem, co powiedzialy dziewczyny, u nas bylo ok, a Mala byla na samej piersi, My tez nalezymy do przychodni na Oginskiego. Mojej siosry cora malo przybierala ale bylo w normie i jej dr. Ż powiedziala ze niektore dzieci maja taka nature. Ktora pania doktor najbardziej polecacie? ja sprawdzilam 3, u jednej bylam raz, ale i tak ja zawsze nieufna co do lekarzy...
Ja sie zgodze z Izu zebys nam Zuza przywiozla tego ciepla, bo juz dosc, my tez nie bylysmy na spacerku ze 3 dni, dzis wyszlysmy, juz nie bylo takiego mroznego wiatru... I słonko Lece bo moje dziecie juz sie rozbiera do kąpieli, hehe
Ja sie zgodze z Izu zebys nam Zuza przywiozla tego ciepla, bo juz dosc, my tez nie bylysmy na spacerku ze 3 dni, dzis wyszlysmy, juz nie bylo takiego mroznego wiatru... I słonko Lece bo moje dziecie juz sie rozbiera do kąpieli, hehe
Dareczka
Zuza podzieliłabyś się a nie tak sama zajadasz i innym ochotę robisz no cóż trzeba zjeść jakąś kolację i spać. Dobranoc Wszystkim.
reklama