reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Witam, my wczoraj na szczepieniu byłysmy (3 dawka) mała jakoś to zniosła najważniejsze że skutków ubocznych nie było. No i co najlepsze robi postępy w spaniu w swoim łóżeczku może już niedługo całą noc w nim prześpi :)
Pozdrawiamy wszystkie dziewczyny i ich maluszki :)

reklama
Dziendobry Paniom
Strasznie tu cichoo ostatnio ;( ja jakos sama nie mam czasu na pisanie , choc codziennie zagladam do was co tam u was slychac lecz nie wiele sie dzieje . Ja juz mam dosyc tej zimy jak diabli , podobno to ostatnie dni mrozu ! mam nadzieje !!!
Mam nadzieje ze u was wszytsko ok , pozdrawiamy z Emilka

hej:)
Dianka zgodze sie z Toba, precz z zimą:)
Ja wlasnie uspalam Mala. a pozniej pojdziemy na jakis spacer.
Holly co u Ciebie? Co zamilklas ostatnio:)
Mam fajny filmik z moja Mala ale troche jakos kiepska, a bym sie pochwalila:)
Wogole moje dziecie sie robi takie kochane:) Wie juz co to buziaczki i tulenie:) Do misia chetniej, a najlepiej jak M ja meczy zeby dala buziaka, na poczatku dawala, a teraz juz sie wkurza, bo on ja non stop meczy;p i ona swoje nerwy pokazuje. Dzis jej pokazalam dzidzie na obrazku i mowie przytul dzidzie, daj buziaka, a ona tak slodko przytulila obrazek, hehe:) tak sie kocha te malenstwa:)
Lece na jakas kawke, ma ktos ochote?

cześć Kochane, ja mam jakiś problem albo z kompem alo z netem. widzę co piszecie ale nie wysyła i postów :( Zobaczymy jak będzie teraz :-)

Izu hehe dobrze ze to nie był koszmar :-D nono to jak sie spotkamy to musze pilnowac zebys rachunek zaplacila ;-)
Jak sie czujesz? Lepiej troche? Ty uwazaj na siebie i nieszalej tak bo z tego co widze w tv to u Was niezle mrozy sa brrrr....

Ola kreci sie na all? wazne ze dzieci najedzone i szczesliwe a sprzatanie itp nie ucieknie hihi Czy Twoj M. ma juz grafik z pracy na anstepny tydzien? ;-)

Dareczka super ze Malutka tak dzielnie zniosła szczepienie :-)

Diana niemartw sie zima --> ja w sobote juz bede wiec przywioze troche ciepelka hehe ;-)

Mnsmile śliczne zdjecie :-) wrzucaj nam ten filmik --> chetnie obejrzymy!!! Słodziak Malutki z Twojej coreczki!!!

ooo jest i Holly :-)

Ja znowu mam pytanie :) Mam podawać swojej małej łyżeczkę glutenu do mleka, czyli np łyżeczka kaszki manny wystarczy, bo ja nawet się nie dopytałam lekarki taka przejęta szczepieniem byłam. Musimy tez iść na pobranie krwi :( jak ja nie lubię jak męczą mi córcię :(

reklama
mnsmile - super awatarek :-)

ilizkacz - mam nadzieję, że "zimowa deprecha" szybko minie, a jakaś fajna praca się znajdzie... Mój R. pracuje w kasie na torze i wyciągu, nie jest tak źle ;-)

Dareczka - my trzecią dawkę mamy za tydzień, mam nadzieję, że będzie ok. Mój Leoś (na szczęście) praktycznie od początku drugiego miesiąca przesypia całe nocki w swoim (dostawnym do naszego) łóżeczku. Wg mnie takie łóżeczko to najlepszy wynalazek na świecie :-)

Ola - trzymam kciuki za biznes - zaglądam, zaglądam ;-)

Dareczka - a czemu masz podawać ten gluten? Karmisz piersią?

Kaasiutka - witajcie! Miłoszek przepiękny!!!

Ostatnia edycja:
Do góry