reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

My tez na Ogińskiego:)

Nie lubie dr W, bo panikara straszna i jej podejście doprowadza mnie do szału - zero serdeczności. Musze jednak przyznać, że do Fr podchodzi ok:) I jak jesteśmy zarejestrowania do niej (zdarzyło się 2 x) to jak nas zauwazyła to poprosiła przed innymi dziećmi (wiedziała ze infekcja paciorkowcowa skóry, z ranami otwartymi i krasnal b cierpi), tak więc tu na plus, ale i tak zawsze na ostatnim miejscu w razie konieczności odwiedzenia przychodni.

Dr Ż prowadzi Fr, zawsze super serdeczna, słucha mnie we wszystkim:) he he:) Daje wszystkie skierowania bez mrukniecia okiem, jak młody zachoruje to i 3 x w tygodniu go słucha. Co tu duzo mówić - lubię babkę:)

Dr M, zajmowała się Natą, b serdeczna i konkretna, zawsze celowała w leki, do niej najbardziej lubiłam chodzic, ale teraz kobiecina w ciąży i niet.
Jest jakas nowa, ale nie znam.

A jak wasze doświadczenia i wrażenia?:)

Dareczka, niech cię nie podkusi podawanie sinlacu z mlekiem, bo nerki nie wyrobią. Tylko z wodą. Sinlac możesz tez mieszac z zupkami. I do potraw słoiczkowych zawsze z 2 łyżeczki oliwy z oliwek. Znowu trochę kalorii do przodu a i kwasów długołańcuchowych.

reklama
My na Ogińskiego też do dr Z i jestem zadowolona a dr W nie wywarła na mnie dobrego wrażenia niestety na następną szczepionke jestesmy do niej umówieni bo dr Z ma chyba urlop wtedy
FraniowaMamo dziękuje za tyle cennych rad

ja tam niewiem jak jest na Oginskiego bo jak mam potrzebe to chodze na Grottgera ale tam tez tylko raz na szczepieniu i ostatnio raz po skierowanie do kardiologa bylam wiec zero rozeznania....

ja poczatkowo bylam na szczepienia zapisywala do W. ale ona nigdy w niczym nie widziala problemu, zawsze wszystko ok, wiec mi dziwne bylo, a nie mialam rozeznania, Raz bylam czy dwa u M to lepiej podeszla, a pozniej juz do Z i ona chyba najlepsza, wiele osob ja chwali, czasem mnie wkurza, bo jak duzo osob, to na szybko wizyta, a ja tego nie lubie, no raz mi sie zdarzylo, cale szczescie rzadko bywamy u lekarza!!!!!!
Ja dzis pol paczki tofifee uwielbiam!! kurde a mialam nie jesc slodkiego!!!! bu:(

reklama
Do góry