reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

hej:)
Aga jak dla mnie jesteś super mamą:) tyle robisz dla Frania,On dzieki Tobie baaaaaaardzi duzo osiagnal i jeszcze wiecej osiagnie bo ma taka wspaniala mame, i doskonale rozumiem ze chcesz tez zrobisz cos dla Natalki, bo Ona tez jest Twoim dzieckiem.Nie przejmuj sie co ktoś moze pomyślec, Ty wiesz najlepiej jak jest:) buziaki dla Was:*
Kasiaaaaaaaa witajcie Kochani, gratki juz byly, a Miloszek jest cudowny:):):)
Dareczka,moja Mala samanie zasypia wdzien, jedynie wieczorem, zasypia wtulona we mnie na rekach, przy smoczku, wczesniej popijajac herbatke badz cycusia:) nie bujam, siedze zrelaksowana na kanapie, ogladam tv, alenie mam problemu z odlozeniem jej do lozka, kiedys z Nia walczylam o samodzielne zasypianie,ale wtedy kryzys jakis miala bo tez nie chciala spac w lozeczku, nawet jak ja odkladalam juz byla pobudka, ale juz minelo, i nawet pospi w dzien troche:)
Co tam u was Holly i Ola?
Zuzkafajnie z tymi krokiietami:)Moj M uwielbia,musze zrobic wkoncu,buzki :*

reklama
Kasiu, czytałas juz pewnie wszystkie gratulacje
bo ja tu donosiłam..:)

Ale jeszcze raz: duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka Miłoszku i szczęscia w życiu:)

niom dziękuje kochane. PPZEPROWADZAMY SIĘ, CA DOM W KARTONACH, PISZE LEWA REKA PRAWA TRZYMA MAŁEGO on ssie cyca. Ale zapindol no nie wiem gdzie łapy wsadzic i ten chroniczny brak czasu ... a to chyba ty agus mówiłas celebruj chwile przed hihihi sorki za błedy al e ta lewa łapka nie bede jyz mazac buziaki dla was

jeeeeeeeeeeeej jaka tu cisza:(
Kasia fajnie ze sie przeprowadzacie, ale doskonale rozumiem ze przy kilkudniowym maluszku,oslabieniu po porodzie moze byc to ciezko. Oby wam poszlo szybko i sprawnie.
Alez zimnooooo brrrrr, my chcemy wiosne.
Co u was dziewczyny?

dzisiaj dzien przez palce mi jakos przelecial i nawet czasu braklo zeby do kompa usiasc....
bylysmy 2 godzinki na spacerku ale wiatr okrutny byl lodowaty brrrr.... weic Mala opatulona z czerwonym noskiem w wozku siedziala hihi

zuza śniłaś mi się dzisiaj :D że poszłyśmy do pizzy hut na kawę a ja uciekłam nie płacąc rachunku bo mi się aukcja kończyła :D hehehe
Kasia, Miłoszek boski :D
Aga... w 100% się zgadzam z tym co napisałaś.

A mnie rozkłada :(
Wczoraj przemarzłam, a wyszłam tylko do kościoła. Jak wracałam to myślałam że zamarznę! No i dzisiaj są skutki....

Czekam na Desperatki i uciekam spać, dobranoc!

ja jak zwykle nocą...

tylko parę słów napiszę bo ostatnio cierpię na chroniczmy brak czasu i snu:)

walczę z aukcjami, pożera to niesamowite wręcz ilości czasu, w międzyczasie staram sie nie dopucic do jakiejs wielkiej katastrofy w domu, tzn żeby dzieci miały co jeść i w miarę czysto chodziły ubrane:):) reszta leży i kwiczy, czasem z rozpędu zrobie cokolwiek ekstra..dziś np odkurzyłam chatę:)

U mnie na szczęście maluchy zdrowe:)

uciekam spać, na jutro już cały karton przyszykowany do zdjęć.

ostatnio zacynam fantazjowac o tym, że np doba ma 48 godzin:) albo ze naukowcy odkrywają super specyfik który pozwala funkcjonowac nie kładąc sie w ogóle spać:)

Kaasiutka, witaj znów wśród nas:) mały fajniutki:) niezły masz balagan z ta przeprowadzką, co?

Aga - ja uważam, że jak najbardziej trzeba w drugie dziecię tez inwestować, nie moze się gorsze czuć...więc pomysł z nartami popieram z całych sił:):) jeszcze z dwa lata a całą banda po stoku będziecie śmigać, wszystko na to wskazuje:):) a byś czasem cos skrobnęła i do mnie, co?

Izu, jak tam ustawianie teściowej?:):) tak przekornie pytam:):)

Bastek chyba pomału sam zaczyna rezygnowac z cycusia, coraz mniej czasu spedza na ssaniu, chwilka i już się denerwuje, już ucieka...troche mi żal, ale chyba przyszedł jego czas, zobaczymy jak sie sytuacja rozwijac będzie, ale AGA nasze piwko latem staje się coraz bardziej realne:):):)

No, uciekam, jeszcze prysznic, Nat wysadzić na siusiu i już na dzis wszystko:)

reklama
Aguś nie bede się powtarzać (dziewczyny już wszystko powiedziały) wiesz że masz rację:)
Natka też potrzebuje czegoś innego tylko dla niej :)
Ola ojej ty jak robokop allegrowy;) Nie wiem jak Ty tyle ogarniasz
Ale aukcje masz ładniutkie:)
mnsmile Nie przejmuj się moje znajome też powyjeżdzały i tak zostały mi ze dwie takie dobre koleżanki
NO I WY KOCHANE:)
Zuzka Izu pozdrowienia i buziaczki dla maluszków
Dareczka oczywiście też pozdrawiam
mam nadzieje ze nie zapomniałam o nikim

Do góry