reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Dziendobry kochane

Ja rowniez witam wszystkie nowe forumkowe Panie ...
Elizka Ja tez nawet nie pisalam bo od srody walcze z przeziebieniem u siebie i meza :/ na szczescie narazie nie lapie Emilki i mam nadzieje ze tak zostanie.
Olu Co u dzieciakow ? Jak allegroo ?
Holly Jak Leos ?? i jak konkurs na lovela wypadl ?
Izu Ja chrzcilam tu na kiepury , kolez tez bez slubu i nie bylo problemu tez sa w takiej sytuacji jak wy i bezproblemowo udzieli chrztu ;) Jak Nataszka ??

Ja wczoraj bylam na pizzy i winku z przyjaciokami do tego pozniej male dance i o 2 dotarlam do lozka ;) hehe ale wybawilam sie jak nigdy wkoncu nie ma jak babski wieczorek ... a dzis rano niespodzianka !!! EMILKA pierwszy raz z goraczka ! odrazu postawila mnie na rowne nogi ja jej temp a tu 38.7 C odrazu paracetamol na zbicie i teraz juz mam 37.5 takze jest lepiej , czekamy jak sie roziwnie choc cos mi sie wydaje ze to na zabki. W kazdym razie panika byla bo mala pierwszy raz miala temp. Cala mokra wstala.. biedulka . Ja dzis sama w domq , T w pracy pewnie caly dzien bedzie ehhh jutro tez musi isc i tak caaaly tydzien

hej wszystkim:)
Diana fajny taki wieczor:) zazdroszcze, bo moje wszystkie kolezanki i przyjaciolki powyjezdzały..:( buuu
A dla Milki zdrowka zycze, oby od zabkow i szybko przeszlo:)

Diana współczuję!!! Teraz taka paskudna pogoda że wszystko się czepia dzieciaczków :(
Ja nawet nie wychodzę z mała na spacer.

A nas odwiedziła mama :D
Ja ogólnie czuje się niewyspana :( Ale to przez tą pogodę. Zaraz sobie walnę jakąś kawkę chyba:D

Dzisiaj zaszalałam... wreszcie kupiłam sobie czapkę!!! :) Rychło w czas, he :) Ale już mi uszy marzły na spacerach, więc stwierdziłam, że nie ma co ryzykować jakiegoś choróbska ;/

aaa Diana, tu w Janie też nie ma problemu z chrztem - jednynie co nam ksiądz powiedział to to że możemy tylko w dzień powszedni bo w niedziele chrzczą ci po ślubie. Nam tutaj nie chcą przyjąć chrzestnego. :( bo też jest bez ślubu.

U malej to zabki nic poza goraczka nie ma takze mam nadzieje ze to tak tylko jeden - dwa dni i jej przejdzie bo meczy sie strasznie maluszek ;( Kupilam krople na zabkowanie w aptece i niby maja pomoc - zobaczymy. Dobrze ze choc je w miare normlanie .
izu zazdroszcze , moja mama bedzie dopiero pod koniec marca ;(

reklama
Diana my z małą też dziś same bo mąż cały dzień w pracy :( na szczęście moja mama przyjechała dotrzymać nam towarzystwa.

Dziewczyna a macie może jakieś swoje sprawdzone sposoby na nauczenie dziecka spania w łóżeczku? Za nic nie chce mi się dać na noc położyć do łóżeczka :(

Do góry