reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Witajcie

Ja swojego M. juz wyprawilam na impreze na kutrze a raczej sam sie wyprawil :-)
wstal rano o 6 z Mala i sie nia zajal i sam sie wyszykowal a ja spalam do 8! :-D
tylko pogoda taka rozna wiec mam nadzieje ze go nie zmoczy za bardzo hehe

a nakichalam sie rano na maksa! mam alergie na kurz wrrr... a zdejmowalam pokrowiec z materaca i troche sie kurzylo wiec juz nawet przestalam liczyc ile razy mi sie kichnelo :wściekła/y:
zreszta wszystko sie ukurzylo wiec musialam sprzatac na maksa i nawet Mala zakurzona hihi ale ona na szczescie nie kicha ;-)
tak wiec dziecko tez w wiaderku wyladowalo! ale ostatnio jak sa te upaly to czesto rano ja tez zanurzam w wodzie zeby lepiej sie poczula!
"w wiaderku" bo ja niemam wanienki tylko wiadro specjalne do kapieli maluchow i ona sobie ygodnie w nim siedzi :-)
ale teraz planuje juz przywiesc wanienke bo kluseczke troche juz urosla....

zreszta po wakacjach wracamy do Nl dwoma autami wiec bede mogla przywiesc sobie troche rzeczy z czego baaardzo sie ciesze...
tylko zastanawiam sie jak my droge z powrotem przetrwamy no ale to juz inna bajka....

wczoraj wieczorem dalam Malej kawalek arbuza do raczki i byla zachwycona! ciumciala sobie i ciumciala i cala mokra i uklejona byla hihi

reklama
dobraczarownica > prawdziwa kobieta w ciazy! zachcianki masz niesamowite ale to dobrze :-)

natalineczka > ooo to dzisiaj szalenstwo zakupowe? dobrze masz jak odbierasz wyplate swojego M. :-)
moj dzisiaj sie obudzil i pyta czy czy mam jakas gotowke bo mu niechce sie do bankomatu jechac wiec oddalam mu swoje zaskurniaki :-( ale w zamian dostalam jego karte do bankomatu hihi
super ze potrafisz takie rzeczy uszyc! ja nawet jak mam guzik przyszyc to marudze bo nie lubie tego robic ...

Al.Szyszkowska > Ty karmisz jeszcze piersia wiec masz super! ja niestety musze juz kombinowac jakies obiadki... na szczescie mam jeszcze pare sloiczkow z pl bo zrobilam sobie zapas jak jechalismy i teraz jak bedziemy to tez kupie na zapas hihi
sama gotowac warzyw nie chce bo jak widze tutaj w sklepie jak np. wszystkie ogorki sa odealnie proste i rownej dlugosci to mi rece opadaja - sama chemia doslownie :-(

Witajcie

Ja swojego M. juz wyprawilam na impreze na kutrze a raczej sam sie wyprawil :-)
wstal rano o 6 z Mala i sie nia zajal i sam sie wyszykowal a ja spalam do 8! :-D
tylko pogoda taka rozna wiec mam nadzieje ze go nie zmoczy za bardzo hehe

a nakichalam sie rano na maksa! mam alergie na kurz wrrr... a zdejmowalam pokrowiec z materaca i troche sie kurzylo wiec juz nawet przestalam liczyc ile razy mi sie kichnelo :wściekła/y:
zreszta wszystko sie ukurzylo wiec musialam sprzatac na maksa i nawet Mala zakurzona hihi ale ona na szczescie nie kicha ;-)
tak wiec dziecko tez w wiaderku wyladowalo! ale ostatnio jak sa te upaly to czesto rano ja tez zanurzam w wodzie zeby lepiej sie poczula!
"w wiaderku" bo ja niemam wanienki tylko wiadro specjalne do kapieli maluchow i ona sobie ygodnie w nim siedzi :-)
ale teraz planuje juz przywiesc wanienke bo kluseczke troche juz urosla....

zreszta po wakacjach wracamy do Nl dwoma autami wiec bede mogla przywiesc sobie troche rzeczy z czego baaardzo sie ciesze...
tylko zastanawiam sie jak my droge z powrotem przetrwamy no ale to juz inna bajka....

wczoraj wieczorem dalam Malej kawalek arbuza do raczki i byla zachwycona! ciumciala sobie i ciumciala i cala mokra i uklejona byla hihi
brudne dziecko to szczęśliwe dziecko :tak::tak::tak:
musiała przesłodko wyglądać:-D:-D:-D:-D

wlasnie posegregowalam rzeczy Malej i doslownie szok! :szok:
tyle ciuszkow juz za malych ... musialam poodkladac .... nawet buciki wszystkie juz za male hihi
a jak przylozylam jej pajaca do nogawka byla do kolana :-D
chyba musze znowu wybrac sie na zakupy dla niej....

dziecko juz umyte i spi sobie slodko :-)
a ja czekam na M. bo jeszcze nie wrocil... nawet nie zadzwonil ... widac dobrze sie bawi ;-)

teraz czas na odpoczynek....

witam sie wieczorkiem
juz po zakupach niedawno wrocilismy z tych biedronkowych
mialam peeeeeeeeeelny kosz a pampkow juz nie kupuje:sorry2:
dzis jakichs dla mnie zkupow nie robilam
czarkowi tylko hulajnoge kupilam ta obiecana a ile sie za nia nalatalam:sorry2:
no ale jak obiecana to trza kupic:tak::tak:
dla siebie ino wsówki:-D:-D:-D:-D
no i w biedronie patelnie do nalesnikow kupilam za 9.99
jutro testowanie:tak::tak:
m dopiero w srode przyjezdza:dry:
a co najlepsze ze maja do jesieni juz na miejscu zostac:sorry2:
super ze bedzie w domu ale ciekawa jestem za co my czarkowi lozko kupimy:sorry2:
i wozek dla malej i materacyk i cala wyprawke:sorry2:
no ciekawe to bedzie

Natalineczka to mialas intensywny dzien!
ja tez czesto robie zakupy w biedronce ...
to Czaruś szczesliwy dzisiaj :-)
a wyprawke powoli skompletujesz... napewno zdazysz!

ale mi smaka na nalesniki zrobilas ;-)

a moj M. dopiero wrocil :-)
troche smierdzi taka woda z ryb fujjj
poszedl pod szybki prysznic a ja zgrywam zdjecia i zaraz bedzie opowiadal ....

reklama
Do góry