reklama
Natalineczka555
kocham kochać :)
dzien dobry
ales ekspresem sie zmyla
witam z rana niedlugo ma znow facet po probke przyjechac a czarek kupy nie zrobil
no ale z niego nie wycisne
dalam mu wczoraj syrop na popedzenie ale i tak nic
cala noc chodzil wiatrak
ja sie budze o 3 w nocy patrze a kto kolo mnie spi??
synek moj przyszedl chyba w nocy i nie mogl mnie chyba dobudzic i zasnal
przenioslam go do lozeczka
a o 5 godzinie znow przyszedl i sie kolo mnie polozyl tym razem normalnie tak sie przytulil kochany ze az sie cieplo na serduchu robilo
i tak spal taki przytulony, az zal mi go bylo ruszac wiec spal ze mna
ales ekspresem sie zmyla
witam z rana niedlugo ma znow facet po probke przyjechac a czarek kupy nie zrobil
no ale z niego nie wycisne
dalam mu wczoraj syrop na popedzenie ale i tak nic
cala noc chodzil wiatrak
ja sie budze o 3 w nocy patrze a kto kolo mnie spi??
synek moj przyszedl chyba w nocy i nie mogl mnie chyba dobudzic i zasnal
przenioslam go do lozeczka
a o 5 godzinie znow przyszedl i sie kolo mnie polozyl tym razem normalnie tak sie przytulil kochany ze az sie cieplo na serduchu robilo
i tak spal taki przytulony, az zal mi go bylo ruszac wiec spal ze mna
Al.Szyszkowska
Fanka BB :)
dzien dobry;-)
chyba czeka nas kolejny gorący dzień. u mnie dziś dzieciaki dają popalić od samego rana, Sebek ryczy, Natala marudna. Nie ma co gadać, nie wytrzymują maluchy upału....
uciekam muszę Sebusiowi cycucha dać, może mi się uspokoi
chyba czeka nas kolejny gorący dzień. u mnie dziś dzieciaki dają popalić od samego rana, Sebek ryczy, Natala marudna. Nie ma co gadać, nie wytrzymują maluchy upału....
uciekam muszę Sebusiowi cycucha dać, może mi się uspokoi
zrobilam juz chyba wszystko co mialam do zrobienia wiec teraz moze uda sie troszke odpoczac bo Mala przysnela :-)
wieczorem jezeli bedzie troche chlodniej to moze na spacerek pojde z Malutka... przez ostatnie pare dni siedzimy w domku bo co chwile kropi deszczyk albo nagle burza hihi
no nie liczac niedzielnej wycieczki autem ;-)
a w czwartek caly dzien same jestesmy bo moj M. ma impreze w pracy. Co rok szef im cos wymysla na sam koniec przed wakacjami :-)
w tamtym roku zainstalowali sobie obok firmy wedzarnie i wedzili łososie a pozniej je jedli i bro spijali a w tym roku cala druzyna maja zaplanowany rejs kutrem.
Maja wyplynac gdzies na poldery na jakies plycizny a tam wskakuja w takie dlugie rybackie butki i beda zbierac owoce morza a pozniej kucharz na kutrze robi jedzonko z tego i impreza :-)
w tamtym roku na tej imprezie nie bylam bo bylam juz w ciazy i moj gin nie pozwolil mi jechac do NL przez chwile :-( a wtym roku z Mala na kuter tez raczej sie nie wybiore hihi
Natalineczka > ja tez wole ksiazki ale jak jest film to zawsze pozniej z ciekawosci ogladam :-)
Czarnuszka > przykro ze Maluszek musial sie tak meczyc.... Przeszlo juz mu? Jak sie czuje?
Duzo zdrowka dla Krystianka!!!
Super ze tak fajnie spi w nocy :-)
no nam na szczescie jeszcze ani razu plasniawki sie nie przytrafily....
kurcze chyba nigdy tego nie zrozumie jak mozna nazwac zwierzaczka ludzkim imieniem :-)
przez to wlasnie sa pozniej takie smieszne sytuacje....
Al.Szyszkowska > to masz saune doslownie! ja przy 27st. juz nie dawalam rady!
ale masz dzielnego synka! :-)
to przez te upaly napewno tak marudza....
Natalineczka > o co chodzi z tymi probkami?
wieczorem jezeli bedzie troche chlodniej to moze na spacerek pojde z Malutka... przez ostatnie pare dni siedzimy w domku bo co chwile kropi deszczyk albo nagle burza hihi
no nie liczac niedzielnej wycieczki autem ;-)
a w czwartek caly dzien same jestesmy bo moj M. ma impreze w pracy. Co rok szef im cos wymysla na sam koniec przed wakacjami :-)
w tamtym roku zainstalowali sobie obok firmy wedzarnie i wedzili łososie a pozniej je jedli i bro spijali a w tym roku cala druzyna maja zaplanowany rejs kutrem.
Maja wyplynac gdzies na poldery na jakies plycizny a tam wskakuja w takie dlugie rybackie butki i beda zbierac owoce morza a pozniej kucharz na kutrze robi jedzonko z tego i impreza :-)
w tamtym roku na tej imprezie nie bylam bo bylam juz w ciazy i moj gin nie pozwolil mi jechac do NL przez chwile :-( a wtym roku z Mala na kuter tez raczej sie nie wybiore hihi
Natalineczka > ja tez wole ksiazki ale jak jest film to zawsze pozniej z ciekawosci ogladam :-)
Czarnuszka > przykro ze Maluszek musial sie tak meczyc.... Przeszlo juz mu? Jak sie czuje?
Duzo zdrowka dla Krystianka!!!
Super ze tak fajnie spi w nocy :-)
no nam na szczescie jeszcze ani razu plasniawki sie nie przytrafily....
kurcze chyba nigdy tego nie zrozumie jak mozna nazwac zwierzaczka ludzkim imieniem :-)
przez to wlasnie sa pozniej takie smieszne sytuacje....
Al.Szyszkowska > to masz saune doslownie! ja przy 27st. juz nie dawalam rady!
ale masz dzielnego synka! :-)
to przez te upaly napewno tak marudza....
Natalineczka > o co chodzi z tymi probkami?
Natalineczka555
kocham kochać :)
zuza-anna sanepid badania robi czarkowi na ta salmonelle
i przez trzy dni probki kalu od niego pobieraja a ze on kupy nie robi to wymaz tylko z dupci biora
ale przeciez z niego nie wycisne
a my juz wreszcie w domku
bylismy u mamy
wczesniej u nas pogoda sie troche popsula albo moze poprawila bo padac aczelo i grzmiec i tak pogrzmialo moze z 5 razy a lałao jak z cebra normalnie oberwanie chmury przez 2 godz
ale teraz znow niebieskie niebo i znow cieplo
w nocy znow parowa bedzie chyba ze burza jakas sie przypaleta
mlody wlasnie baje oglada i mowi ze spac chce
zaraz zrobie mu kolacje i pozniej do spania ale pewnie spac nie pojdzie
i przez trzy dni probki kalu od niego pobieraja a ze on kupy nie robi to wymaz tylko z dupci biora
ale przeciez z niego nie wycisne
a my juz wreszcie w domku
bylismy u mamy
wczesniej u nas pogoda sie troche popsula albo moze poprawila bo padac aczelo i grzmiec i tak pogrzmialo moze z 5 razy a lałao jak z cebra normalnie oberwanie chmury przez 2 godz
ale teraz znow niebieskie niebo i znow cieplo
w nocy znow parowa bedzie chyba ze burza jakas sie przypaleta
mlody wlasnie baje oglada i mowi ze spac chce
zaraz zrobie mu kolacje i pozniej do spania ale pewnie spac nie pojdzie
a gdzie sie wszyscy ukrywaja???
Natalineczka > nie wiedzialam ze to sanepid robi takie badanie....
a my wczoraj 2 godzinki na spacerku bylysmy :-)
po drodze mijalam impreze urodzinowa jakiegos dzieciaczka.Maluchy mialy rozlozony duzy namiot gdzie byly stoly z jedzeniem, balony itd...
a impreza trwala pare metrow dalej przy kanale wodnym... dzieci mialay przezucona przez kanal gruba line (taka jak na statkach) i po obu stronach byly grupy dzieciakow ktore przeciagaly line...
wszyscy sie smiali i bylo bradzo glosno a jedna strona juz prawie w wodzie byla hihi
a my pozniej w porcie posiedzialysmy ... poczekalysmy na M., przyjechala po pracy tam do nas i razem pozniej siedzielismy sobie na sloneczku :-)
a dzisiaj cos mnie gardlo boli :-( wzielam juz tabletki i mam nadzieje ze mi zaraz przejdzie...
Milego dnia
Natalineczka > nie wiedzialam ze to sanepid robi takie badanie....
a my wczoraj 2 godzinki na spacerku bylysmy :-)
po drodze mijalam impreze urodzinowa jakiegos dzieciaczka.Maluchy mialy rozlozony duzy namiot gdzie byly stoly z jedzeniem, balony itd...
a impreza trwala pare metrow dalej przy kanale wodnym... dzieci mialay przezucona przez kanal gruba line (taka jak na statkach) i po obu stronach byly grupy dzieciakow ktore przeciagaly line...
wszyscy sie smiali i bylo bradzo glosno a jedna strona juz prawie w wodzie byla hihi
a my pozniej w porcie posiedzialysmy ... poczekalysmy na M., przyjechala po pracy tam do nas i razem pozniej siedzielismy sobie na sloneczku :-)
a dzisiaj cos mnie gardlo boli :-( wzielam juz tabletki i mam nadzieje ze mi zaraz przejdzie...
Milego dnia
agabe
Zaciekawiona BB
Hej!
W niedzielę wróciliśmy do domu. Cudnie było nad morzem - aż nie chciało się wracać. A teraz jeszcze tylko 3 tygodnie z synkiem i do pracy:-( Mały rośnie jak na drożdżach. Już chyba ma dobrze ponad 8 kg. Jutro będziemy na ważeniu, to zdam relację. W nocy dalej je - co prawda tylko 1 raz, ale jednak. W dzień przyzwyczajam go do tego, że od 6-tej do 16-tej będzie musiał wytrzymać bez cyca. Co do upałów, to też mamy dosyć.
Kończę, bo synuś właśnie przebudził się i woła jeść:-)
Pozdrawiam.
W niedzielę wróciliśmy do domu. Cudnie było nad morzem - aż nie chciało się wracać. A teraz jeszcze tylko 3 tygodnie z synkiem i do pracy:-( Mały rośnie jak na drożdżach. Już chyba ma dobrze ponad 8 kg. Jutro będziemy na ważeniu, to zdam relację. W nocy dalej je - co prawda tylko 1 raz, ale jednak. W dzień przyzwyczajam go do tego, że od 6-tej do 16-tej będzie musiał wytrzymać bez cyca. Co do upałów, to też mamy dosyć.
Kończę, bo synuś właśnie przebudził się i woła jeść:-)
Pozdrawiam.
reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
dzien dobry...
ja wlasnie relaksuje sie przy kompie dzieciaki zasypiaja;-);-)
robilam zestawienie do US o zwrot czesci VATu z materialow budowlanych... dowiedzilam sie,ze mozna dopiero teraz i to przypadkiem od kolezanki z "listopadowek" tazke zawsze pare grosikow bedzie...
Agabe, powiedz gdzie byliscie nad morzem? Moze jakis link:-) ja tez tak planuje cos, ale nie wiem czy Polska czy moze Turcja
a co do pracy, to co wtedy z maluszkiem? Babcia, niania? Pracujesz na caly etat?
ja wlasnie relaksuje sie przy kompie dzieciaki zasypiaja;-);-)
robilam zestawienie do US o zwrot czesci VATu z materialow budowlanych... dowiedzilam sie,ze mozna dopiero teraz i to przypadkiem od kolezanki z "listopadowek" tazke zawsze pare grosikow bedzie...
Agabe, powiedz gdzie byliscie nad morzem? Moze jakis link:-) ja tez tak planuje cos, ale nie wiem czy Polska czy moze Turcja
a co do pracy, to co wtedy z maluszkiem? Babcia, niania? Pracujesz na caly etat?