reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

okolice Jeleniej Góry..

I rozumiem że nie ma doprecyzowania jakie to ma być miejsce i gdzie?
Może byc problem z tymi przyjaznymi, nieprzyjaznych aż nadto:(

Jeśli chodzi o ciasto to ja na pewno nie zdążę nic upiec, kupię kawałek jakiegoś.

nie tylko ty bo ja do pieczenia mam dwie lewe rece :-D
a jesli chodzi o miejsca to urzedy, kina kawiarnie mrakety sklepy wszystko wszystko wzystko
no i miejsca w podróży takie jak hotele muzea przyroda zwierzeta, parki place zabaw festiwale imprezy itd itd

reklama
Ja oferuję kawę, herbatę, wodę, colę, soki i inne tego typu.... Jeśli lubicie to moge tez lodówkę w karmi zaopatrzyć- osobiście przepadam:-)

NATALINECZKA ja osobiście nie znam u nas miejsc przyjaznych mamom. za to tych nieprzyjaznych.... no chyba że mcdonalds - mają w toalecie przewijak no i krzesełko do karmienia starszaka.

Al., polemizowałąbym z tym McDonaldsem.. W czasie ostatniej podróży na turnus zajeżdżałam do 2. Nigdzie przewijaka.. przewijałam Frania przy stoliku..:(

Miejsce przyjazne: Restauracja Ikea na Bielanach.

wlasnie jest przerwa w meczu. Dzisiaj pierwszy polfinal > holandia - urugwaj.
narazie jest 1:1 :-(

Al.Szyszkowska > mi obojetnie i jezeli tylko chcesz takiego dlumu u siebie to ja jestem za :-)

Natalineczka > ooo niestety nie potrafie Ci pomoc bo zbyt zadko bywam w PL :(
ale powodzenia!

Dziewczyny > to ja przywioze rybke z NL :-) swiezo wedzonego łososia o ktorym pisalam....

reklama
Do góry