reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Marzenko mi też wózek bardzo się podoba) w sumie jestem zdecydowana na deltima focusa, ale jak już bede kupowac to tutka też wezmę pod uwage. Bardzo podobają mi się wozki w takim tradycyjnym kształce, jakoś wózki typu voyager deltim itp, nie bardzo mi podchodza. A tych tradycyjnych to coraz mniej na rynku, niestety
marzena9
Fanka BB :)
ja ostatecznie wybieralam pomiedzy deltim focus, implast driver a wlasnie tutek. wszystkie dosc podobne do siebie. niestety deltim focus chyba nie ma regulowanej wysokosci raczki. implast driver zostal mi odradzony (juz nie pamietam czemu) a tutek fajnie "lezal w rekach". w wersji max plus jest fotelik samochodowy z adapterem. tylko zeby go obejrzec na zywo musielismy jechac 300 km bo nie ma go w woj. opolskim ani slaskim nigdzie.
Mam nadzieje ze bede zadowolona z wozka, bo zwlekalismy z zamowieniem tyle czasu bo zawsze cos no i w sumie na tutka zdecydowalismy sie po godzinie ogladania go na zywo i rozmow w sklepie (internet zawsze bedzie tylko internetem).
Mam nadzieje ze bede zadowolona z wozka, bo zwlekalismy z zamowieniem tyle czasu bo zawsze cos no i w sumie na tutka zdecydowalismy sie po godzinie ogladania go na zywo i rozmow w sklepie (internet zawsze bedzie tylko internetem).
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Wreszcie wczoraj zobaczylam deltima focusa na żywo) i wybór prawidlowy- super sie jeździ, nie jest masywny, nie za duże kola, denerwuje mnie tylko plastikowa rączka, ale chyba przeżyję))
Zrobiłam sobie mały rajd po sklepie i wszystko mi pasi) Składanie też proste i mąż też wybór poparł
Teraz musze jeszcze wybrać łóżeczko, ale nie wiem jakie, czy z szufladką, czy takie z bujaniem, czy tylko wyciagane pręty, czy zsuwany cały bok, mozna zgłupieć...
Zrobiłam sobie mały rajd po sklepie i wszystko mi pasi) Składanie też proste i mąż też wybór poparł
Teraz musze jeszcze wybrać łóżeczko, ale nie wiem jakie, czy z szufladką, czy takie z bujaniem, czy tylko wyciagane pręty, czy zsuwany cały bok, mozna zgłupieć...
Ell pomyśl czy ci szuflada potrzebna - ja np wybrałam z szufladą bo mamy niedużo miejsca i dodatkowy "schowek" zawsze się przyda - juz leży tam pościel na zmiane, kocyki, pieluszki...A co do bujania - nam znajomi doradzili bo im sie bardzo sprawdziło - ich mała bardzo to lubiła, więc też mamy taką opcję - tylko warto zwrócić uwagę jak ten mechanizm funkcjonuje - my mamy klupsia gdzie trzeba tylko 2 blokadki wyjąć aby była kołyska, a były takie, np. drewexu, gdzie musisz wyjmować kółeczka - podobno wyjmuje się łatwo no ale nie da się ukryć że tu już zawsze trzeba to łóżeczko trochę podnieść a włożyć kółeczka spowrotem jeszcze trudniej...
A co do szczebelków - każdy mówi że powinny być wyjmowane - sprawdza się podobno jak maluch starszy
A co do szczebelków - każdy mówi że powinny być wyjmowane - sprawdza się podobno jak maluch starszy
marzena9
Fanka BB :)
No i jak tam robaczki, macie juz wszystkie swoje wozeczki? mi moj ma przyjsc jutro do domciu. WRESZCIE! cos producent sie nie spieszyl z fotelikiem do samochodu! no ale bedzie. JUPI!!! chyba sie na krok jutro z domu nie rusze zeby nie przegapic kuriera ;D
reklama
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Bardzo mi się podobają takie wózki jak deltim premier, tutek Piotruś, bartatina plus, marita itp. Wydają mi się wysokie, zgrabne i eleganckie. Szkoda, że jeszcze w żadnym sklepie nie widziałam takich wózków. Tylko typ jak np. wózek tako. Albo jestem jakaś zacofana ale jak pokazuje innym wózki ktore mi się podobają to mówią, że to wyszło z mody dawno temu robili takie wózki teraz powinnam być nowoczesna a nie dziecko do antyków układać oraz takie wózki jako spacerówka nie zbyt korzystnie wygladają. Co o tym myślicie? Są jedynie ładne jako głebokie?