reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bujaczki

reklama
generalnie warto dokopać się do tematu osoby, ktora doradza ;)
ktoś, kto źle się czuje w macierzyństwie, nie chciał mieć dziecka i generalnie nie ma w związku z tym faktem cieplejszych uczuć nie zrozumie nigdy tego, kto faktycznie decyduje się na poświęcenie siebie na te pierwsze kilka lat ;)

No i wiadome jest, że wtedy denerwują wszystkie "święte krowy" dookoła, ktore w macierzyństwie potrafią tą radość jednak odnaleźć.

Ja tamm czekam aż moj mlody pójdzie do przedszkola. Mam w planie wziąć wtedy 2 tygodnie urlopu i zrobić wszystko to, na co teraz nie mam czasu 😂😂😂

I zeby nie bylo, ja nie uwazam, że jak ktoś ma wlasne pasje poza dzieckiem to źle.
Nie uwazam też, że koniecznie trzeba skupiać się cały czas tylko na dziecku.

Natomiast uwazam, ze te pierwsze lata już nie wrocą i ten czas jednak warto dziecku poświęcić, ale tak, żeby też się przy tym nie wypalić.

Do góry