reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Basiu, no kolor mnie powalil poprostu!SUUUUPER, slodziasty wozek, gdyby nie moja obsesja trzykolowca to bym taki pojazd dla mojego malego kupila
Sumeczko, twoj tez slodzias (mimo ze ja MUSZE miec czerwony wozek odkad zobaczylam quinny w tym kolorze hihi),a twoj maly synek rozbrajajacy z tym wozeniem misia male chlopaczki to sa slodziasy!
Sumeczko, twoj tez slodzias (mimo ze ja MUSZE miec czerwony wozek odkad zobaczylam quinny w tym kolorze hihi),a twoj maly synek rozbrajajacy z tym wozeniem misia male chlopaczki to sa slodziasy!
Dziewczyny wozki - bajera!!!i super ze juz sie zdecydowalyscie i kupowalyscie...przede mna jeszcze wszytkie zakupy ale do marca juz niedlugo))))
Sumka a jaki to model Peg Perego??
A ja widzialam Quinny niebieski i tez sie zachwycilam, a teraz jakies nowe kolory powchodzily, widzialas Agatko???
Sumka a jaki to model Peg Perego??
A ja widzialam Quinny niebieski i tez sie zachwycilam, a teraz jakies nowe kolory powchodzily, widzialas Agatko???
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
nie widzialam jeszcze, ale na pewno poszukam!
mysle, ze jak bedzie jakis przyplyw gotowki to poprostu pojdziemy do sklepu i wyjedziemy wozkiem, szczegolnie ze juz sie troche rozgladalismy.....zobaczymy czy cos przebije czerwonego quinny
zielony kolor tez lubie (sama w takim wozku bylam wozona) ale czerwien jest chyba bardziej klasyczna, a pewnie pojazd zostanie jeszcze dla nastepnego potomka (plci zenskiej oczywiscie ;D )
mysle, ze jak bedzie jakis przyplyw gotowki to poprostu pojdziemy do sklepu i wyjedziemy wozkiem, szczegolnie ze juz sie troche rozgladalismy.....zobaczymy czy cos przebije czerwonego quinny
zielony kolor tez lubie (sama w takim wozku bylam wozona) ale czerwien jest chyba bardziej klasyczna, a pewnie pojazd zostanie jeszcze dla nastepnego potomka (plci zenskiej oczywiscie ;D )
a ja jutro jadę z mężem na oglądanie wózeczków do hurtowni 2000 m i na pewno coś znajdziemy dla sibie...chce testować ,,,mają tam nawet takie sztuczne wyboje aby sprawdzić jak porusza się wózekpo trudnym terenie...jednak jestem nastawiona na zakup BEBECAR TRAKER Z FOTELIKIEM...marzy mi się kolor piaskowy z błękitem i wyobraźcie sobie w sobote jedziemy oglądnąć taki wózeczek do Gdańska cenowo suuuper okazja i fotelik można montować na stelażu bezpośrednio...jak go kupimy to w niedzielę sie pochwalę swoim nabytkiem...już nie mogę się doczekać weekendu
Nasz cały zestaw kosztował 700 zł - myslę że było warto, poprzednia właścicielka zapłaciła za to wszystko rok temu podobno ok 1300...
Jeśli chodzi o zmiane kierunku to niestety nie przekłada się rączka tylko trzeba przełożyć siedzisko...ale robi się to łatwo chociaż oczywiscie wolałąbym by rączka sie przekładała, ale wyszłam z założenia że nie muszę mieć absolutnie wszystkiego (nie wiem czy są takie wózki które by mi podpasowały idealnie pod każdym względem)
Jeśli chodzi o zmiane kierunku to niestety nie przekłada się rączka tylko trzeba przełożyć siedzisko...ale robi się to łatwo chociaż oczywiscie wolałąbym by rączka sie przekładała, ale wyszłam z założenia że nie muszę mieć absolutnie wszystkiego (nie wiem czy są takie wózki które by mi podpasowały idealnie pod każdym względem)
reklama
blondi_bydgoszcz
Zaciekawiona BB
A my wczoraj kupiliśmy wózeczek co prawdaa używka ale jest superowy Jest na duzych kolach niepompowanych- co dla mnie jest zaletą gdyz nie musze sie martwic ze w razie awarii nie bedzie jak napompowac,wozeczek jest na pasach wiec swietnie amortyzowany, ma przekladana raczke w zaleznosci od funkcji sportowka czy głęboki, pozatym 3 wysokości oparcia, duzy kosz na zakupy,dodatkowo duza kieszen zapinana na rzep,folia przeciwdeszczowa jest chowana w budzie zapinana na suwczek w specjalnej kryjówce na folie,,, wozeczek ma jeszcze wiele funkcji i zalet ale nie bede was zanudzac zalącze po prostu fotke :