reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

OK czas na poważny temat - WÓZKI

reklama
Basio i Sumko zakupy świetne- ja też chyba powoli muszę zacząć interesować się tematem i szukać po aukcjach:)))

Basiu, no kolor mnie powalil poprostu!SUUUUPER, slodziasty wozek, gdyby nie moja obsesja trzykolowca to bym taki pojazd dla mojego malego kupila :D

Sumeczko, twoj tez slodzias (mimo ze ja MUSZE miec czerwony wozek odkad zobaczylam quinny w tym kolorze hihi),a twoj maly synek rozbrajajacy z tym wozeniem misia :D male chlopaczki to sa slodziasy!

Dziewczyny wozki - bajera!!!i super ze juz sie zdecydowalyscie i kupowalyscie...przede mna jeszcze wszytkie zakupy ale do marca juz niedlugo:)))))

Sumka a jaki to model Peg Perego??

A ja widzialam Quinny niebieski i tez sie zachwycilam, a teraz jakies nowe kolory powchodzily, widzialas Agatko???

nie widzialam jeszcze, ale na pewno poszukam!
mysle, ze jak bedzie jakis przyplyw gotowki to poprostu pojdziemy do sklepu i wyjedziemy wozkiem, szczegolnie ze juz sie troche rozgladalismy.....zobaczymy czy cos przebije czerwonego quinny :D
zielony kolor tez lubie (sama w takim wozku bylam wozona) ale czerwien jest chyba bardziej klasyczna, a pewnie pojazd zostanie jeszcze dla nastepnego potomka (plci zenskiej oczywiscie ;D )

a ja jutro jadę z mężem na oglądanie wózeczków do hurtowni 2000 m i na pewno coś znajdziemy dla sibie...chce testować ,,,mają tam nawet takie sztuczne wyboje aby sprawdzić jak porusza się wózekpo trudnym terenie...jednak jestem nastawiona na zakup BEBECAR TRAKER Z FOTELIKIEM...marzy mi się kolor piaskowy z błękitem i wyobraźcie sobie w sobote jedziemy oglądnąć taki wózeczek do Gdańska cenowo suuuper okazja i fotelik można montować na stelażu bezpośrednio...jak go kupimy to w niedzielę sie pochwalę swoim nabytkiem...już nie mogę się doczekać weekendu :) :) :) :)

Nasz cały zestaw kosztował 700 zł - myslę że było warto, poprzednia właścicielka zapłaciła za to wszystko rok temu podobno ok 1300...
Jeśli chodzi o zmiane kierunku to niestety nie przekłada się rączka tylko trzeba przełożyć siedzisko...ale robi się to łatwo chociaż oczywiscie wolałąbym by rączka sie przekładała, ale wyszłam z założenia że nie muszę mieć absolutnie wszystkiego :D (nie wiem czy są takie wózki które by mi podpasowały idealnie pod każdym względem)

reklama
A my wczoraj kupiliśmy wózeczek co prawdaa używka ale jest superowy ;) Jest na duzych kolach niepompowanych- co dla mnie jest zaletą gdyz nie musze sie martwic ze w razie awarii nie bedzie jak napompowac,wozeczek jest na pasach wiec swietnie amortyzowany, ma przekladana raczke w zaleznosci od funkcji sportowka czy głęboki, pozatym 3 wysokości oparcia, duzy kosz na zakupy,dodatkowo duza kieszen zapinana na rzep,folia przeciwdeszczowa jest chowana w budzie zapinana na suwczek w specjalnej kryjówce na folie,,, wozeczek ma jeszcze wiele funkcji i zalet ale nie bede was zanudzac zalącze po prostu fotke ::)

Do góry