reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OK czas na poważny temat - WÓZKI

Agatko - te schody sa kosmiczne ..jej dobrez ze sie przeprowadzacie...Moja kolezanka mieszkala w Antwerpii, u niej klatka schodowa byla taka waska, ze mysalm ze klaustrofobii dostane, a jak jechalysmy winda to ledwo sie we dwie zmiescilysmy.
Ja mieszkam na 3 pietrze bez windy, podono na dole jest wozkarnia, pol pietra w dol, wiec dam rade alebo bede zostawiac wozek w garazu.
Dzisiaj widzialam moj wymazony Quinny na zywo. Ale sliczny jest, w galerii babeczka z nim jechala. Niebieski..ajjjj

reklama
Dziewczyny,może któras z was wie gdzie w Warszawie lub okolicach jest jakis duży sklep z wielkim wyborem wozków? ;)Bo co zawitam do jakiegoś sklepiku to mają zaledwie kilka sztuk i to nie takich jakie mnie interesują...

W Warszawie Olu przy Jupiterze jest duży Świat Dziecka i tam jest naprawde sporo wózków do wyboru, wszystkie marki tylko Deltima nie mają..... Polecam.

Ja narazie napalilam sie na wozeczek polskiej firmy.Widzialam na zywo i ma podobno dobra opinie(przynajmniej pani w sklepie tak mowi)
to spacerowka z nosidelkiem
www.wychamet.pl

Dzisaj jak bylam w Kosciele byl chrzest. Rodzice maluszka przyjechali z nim Deltimem Focusem plus fotelik zapiety na stelarzu. Sluchajcie zarabiste, tata tego malca jedna reka wypial fotelik i wziol malca a druga zlozyl wozek. Trawlo to 5 sekund a facet taki mkrusek byl a zniesienie wszystkiego do samochodu nie nastreczylo mu problemow. Coraz wiecej plusow widze tego mojego "automobila" ;D

Dziewczyny a co sądzicie lub moze co słyszałyście o wózku IMPLAST 4XL?? Podoba mi sie ale nie wiem czy to dobry wybór....

Slyszałam Klamko same dobre opinie na temat tego wózka- i nawet przez jakiś czas sama się nad nim zastanawialam..bo wciaż rozwazamy decyzję - między ..1. mikrus alu sprint , 2 deltim fokus, 3. implast 4xL ..aczykolwiek tylkodotykałam i prowadziłam wlasnie implasta:)
Wczoraj bylismy z mezem ogladac juz kilka rzeczy- m.in. wózek i łożeczko..i jesli chodzi o wózek - ma nam pani przywiexc jeden- przykładowy i poogladamy sobie :) ai i byc może sie w koncu zdecydujemy 8) Poza tym wybieramy sie Wawa- Czestowchowa- ale...haha- jak te sójki.. :D

reklama
Klamko driver jest ekstra ale ma pewien duży minus a mianowicie skrętne koła przednie nie mają blokady a przy jeździe na piasku czy śniegu cholernie utrudnia to życie...no i gondolka jest stosunkowo nie za duza zastanów się gdzie będziesz poruszała się wózeczkem....
A mi sie coraz bardziej podoba Bebecar...tracker lub stylo at...może któraś z Was wie coś na ich temat...w piątek jadę do Gdańska do hurtowni 2000 m same wózki to będę próbować... :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry