reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogromna senność

olcia10700

Zaciekawiona BB
Hej jestem w 7 tygodniu ciąży, bliźniaki.
Mam pytanie czy to normalne że jestem non stop senna.? Obudzę się rano ok 8, ogarnę trochę dom i znów muszę iść na drzemkę ok 11 prześpię się z godzinę i znów o 14 chce mi się spać i tak cały dzień mam dość 🙈 nie mam wogole sił na nic

reklama
Mam pytanie czy to normalne że jestem non stop senna.? Obudzę się rano ok 8, ogarnę trochę dom i znów muszę iść na drzemkę ok 11 prześpię się z godzinę i znów o 14 chce mi się spać i tak cały dzień mam dość 🙈 nie mam wogole sił na nic

Tak. Normalne. Nie ma znaczenia, że to bliźnięta.

Pozostaje cieszyć się, że masz możliwość takich drzemek 😊

Wyśpij się na zapas :) .

Normalne 😀 do 10 tc spałam dzień i noc 😉 później trochę lepiej ale nadal mam dni że chce mi się ciągle spać. Obecnie 18tc.

Ja dopiero sam początek i gdybym mogła to pół dnia bym przespała ale nie mogę 🥹w pracy to już od 12 dogorywam do końca i idę spać na godzinę lub dwie bo ledwo żyję 😂

Ja dopiero sam początek i gdybym mogła to pół dnia bym przespała ale nie mogę 🥹w pracy to już od 12 dogorywam do końca i idę spać na godzinę lub dwie bo ledwo żyję 😂
Mialam pytać , na kiedy termin ?? Jeśli to już wiadomo . Bo widziałam że testowanie miało być na 27 ? Dobrze widziałam. ?

reklama
Tak daleko jeszcze nie wybiegam w przyszłość, ale apka okresowa mówi ze koniec września
Czyli coś jak moja . Co prawda moja kreska na teście ściemniała bardziej ale nie nastawiam się . Z mojej apki wychodzi 27 września ale czy dojdzie do tego to się okaze .

Do góry