Ja nie mogłam. Co więcej. Nie mogłam znieść jak mój mąż coś smażył. Stołował się 3miesiace na mieście jak chciał smażone [emoji6]Dzięki za wszystkie rady. A mięso mogłaś normalnie smażyć itd? Dla męża?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mogłam. Co więcej. Nie mogłam znieść jak mój mąż coś smażył. Stołował się 3miesiace na mieście jak chciał smażone [emoji6]Dzięki za wszystkie rady. A mięso mogłaś normalnie smażyć itd? Dla męża?
Wlasnie pierwsze rzyganko zaliczone, po kawie. Więc już wiem że od jutra kawa idzie sobie na jakiś czas do szafy i z niej nie wychodzi... okropienstwo! Wgl mnie ciągnie do nabiału A na mięso patrzeć nie mogę... [emoji2356]
Polecam flipsy i wafle ryżowe, tylko tym żyłam 3tygodnie + jabłko. Śmierdzi mi dosłownie każde mięso, coś okropnego. Moi Synowie nabijają się, że zmutowałami jestem wampirem bo mam wyostrzony węch i smak hahaha Nabiał to też moje drugie imięHahahah[emoji23][emoji23][emoji23] U mnie zapach smażenia k jeszcze rozgrzanego piekarnika jest nie do zniesienia [emoji2356][emoji2356] Jak żyć?! Chyba kupię sobie jakieś wafle ryżowe bo nic innego nie przelkne...
Wspolczuje Wam dziewczyny, ja nawet nie wiem co to mdlosci. Moge jesc za dwoch, wszystko...
Dzis mielismy usg genetyczne, wszystkie wyniki idealne , dzidzia ma 6.2 cm i z dzisiejszego usg 12+4 czyli 3 dni wiecej. Ale maluch strasznie krecony, ze nawet ladnego zdjecia nie mam tylko rozmazane, bo ciagle zmienial pozycje
U mnie na razie takze bez mdlosci jakis strasznych, ale wszystko moze sie jeszcze zmienic Natomiast nastawienie na ciaze i chec zdobywania wiedzy dotyczacej ciazy i rozwoju dziecka oceniam na level hard. Nie chce nic innego robic, nic nie przynosi mi takiej satysfakcji jak czytanie lub ogladanie programow dotyczacych ciazy i rozwoju dziecka. W dodatku hormony dzialaja tak ze siedze i placze Polecam program dokumentalny „Babies” na NetflixieWspolczuje Wam dziewczyny, ja nawet nie wiem co to mdlosci. Moge jesc za dwoch, wszystko...
Dzis mielismy usg genetyczne, wszystkie wyniki idealne , dzidzia ma 6.2 cm i z dzisiejszego usg 12+4 czyli 3 dni wiecej. Ale maluch strasznie krecony, ze nawet ladnego zdjecia nie mam tylko rozmazane, bo ciagle zmienial pozycje
Super!!! Gratulacje!Wspolczuje Wam dziewczyny, ja nawet nie wiem co to mdlosci. Moge jesc za dwoch, wszystko...
Przykro miDziewczyny mam wyniki bety z tego już ciąży nie będzie 1,0 ahh no nic wezmę duphaston i zaczynamy od nowa.
Dziewczyny mam wyniki bety z tego już ciąży nie będzie 1,0 ahh no nic wezmę duphaston i zaczynamy od nowa.
Violus ja byłam z mężem tzn szłam sama a pani doktor widziala męża i do niego Pana tez zapraszam niech pan zobaczy co pan zmajstrowal ale był zachwycony mimo że tylko pecherzyk ciążowy było widać miał więcej pytań niż ja . Ona wiedziała że mam wizytę potwierdzającą ciążę i sprawdzenie co z polipamioooo to maz zobaczy fasoleczke po raz pierwszy? Mega przezycie go czeka! ❤