reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Wlasnie pierwsze rzyganko zaliczone, po kawie. Więc już wiem że od jutra kawa idzie sobie na jakiś czas do szafy i z niej nie wychodzi... okropienstwo! Wgl mnie ciągnie do nabiału A na mięso patrzeć nie mogę... [emoji2356]
Hahahah[emoji23][emoji23][emoji23] U mnie zapach smażenia k jeszcze rozgrzanego piekarnika jest nie do zniesienia [emoji2356][emoji2356] Jak żyć?! Chyba kupię sobie jakieś wafle ryżowe bo nic innego nie przelkne...
Polecam flipsy i wafle ryżowe, tylko tym żyłam 3tygodnie + jabłko. Śmierdzi mi dosłownie każde mięso, coś okropnego. Moi Synowie nabijają się, że zmutowałami jestem wampirem bo mam wyostrzony węch i smak hahaha Nabiał to też moje drugie imię ;)
P.S. zupełnie nic poza Torecnem mi nie pomagało a czasemi to nie dawało rady tyle, że ja wymiotowałam kikanaście razy dziennie. Teraz ze 2 razy co kilka dni ale codziennie walczę z mdlosciami :/ Powodzenia! ;)

Wspolczuje Wam dziewczyny, ja nawet nie wiem co to mdlosci. Moge jesc za dwoch, wszystko...
Dzis mielismy usg genetyczne, wszystkie wyniki idealne , dzidzia ma 6.2 cm i z dzisiejszego usg 12+4 czyli 3 dni wiecej. Ale maluch strasznie krecony, ze nawet ladnego zdjecia nie mam tylko rozmazane, bo ciagle zmienial pozycje :)

[emoji173]
Wspolczuje Wam dziewczyny, ja nawet nie wiem co to mdlosci. Moge jesc za dwoch, wszystko...
Dzis mielismy usg genetyczne, wszystkie wyniki idealne , dzidzia ma 6.2 cm i z dzisiejszego usg 12+4 czyli 3 dni wiecej. Ale maluch strasznie krecony, ze nawet ladnego zdjecia nie mam tylko rozmazane, bo ciagle zmienial pozycje :)

U mnie na razie takze bez mdlosci jakis strasznych, ale wszystko moze sie jeszcze zmienic :) Natomiast nastawienie na ciaze i chec zdobywania wiedzy dotyczacej ciazy i rozwoju dziecka oceniam na level hard. Nie chce nic innego robic, nic nie przynosi mi takiej satysfakcji jak czytanie lub ogladanie programow dotyczacych ciazy i rozwoju dziecka. W dodatku hormony dzialaja tak ze siedze i placze 😂😂😂 Polecam program dokumentalny „Babies” na Netflixie 😅

Super!!! Gratulacje! :)
A co do mdlosci to mam minimalne :) i bardzo dobry apetyt niestety

reklama
oooo to maz zobaczy fasoleczke po raz pierwszy? Mega przezycie go czeka! ❤
Violus ja byłam z mężem tzn szłam sama a pani doktor widziala męża i do niego Pana tez zapraszam niech pan zobaczy co pan zmajstrowal ale był zachwycony mimo że tylko pecherzyk ciążowy było widać miał więcej pytań niż ja . Ona wiedziała że mam wizytę potwierdzającą ciążę i sprawdzenie co z polipami
Teraz idzie razem w poniedziałek podglądnać czy się dzidzia pojawiła mam stresa ale czuje i mam nadzieje ze będzie dobrze

Do góry