reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
[GROUP=]
Właśnie Kochane...jak tam z tymi sprawami na poczatku ciąży?? Można uprawiać sex jak jest wszystko ok ?? 😂😂😂
Mozna, mozna:) w ogole moj maz jakis bardziej napalony odkad w ciazy jestem 😂😂 chodz mi sie zdazyly ze dwa razy plamienia po stosunku, ale w1 trymestrze tak moze byc bo wszystko jest tam bardziej ukrwione

Dziewczyny zazdroszczę Wam uregulowanych cykli i starań. Ja uzmysłowiłam sobie że 8 miesięcy za nami od momentu podjęcia decyzji o drugim dziecku,dwa poronienia .
I teraz znow 9, dni opóźnienia,jak tu się starać? :(

Dziewczyny zazdroszczę Wam uregulowanych cykli i starań. Ja uzmysłowiłam sobie że 8 miesięcy za nami od momentu podjęcia decyzji o drugim dziecku,dwa poronienia .
I teraz znow 9, dni opóźnienia,jak tu się starać? :(
ja poki co moge tylko dla przyjemności się kochać,bo i tak nic ze starań nie bedzie,a że uwielbiam baraszkować z moim samcem to czemu nie 😎😂

reklama
Kłuje mnie w lewej jakby pachwinie nie wiem jak to nazwać [emoji4] nisko pod jajnikiem. Śluzu brak. Nie wiem po co ja sobie wkręcam ze mogło się coś idąc. Zamówiłam dziś 5 testów ciążowych jak przyjdą (pewnie koło wtorku) to chyba zatestuje będzie 8 dpo
Edit: a cycki mnie tez trochę bola tzn nie mam nabrzmiałych tylko czasem coś mnie w nich zastrzyka ;)

Do góry