reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Kurna ja też mam zakaz sexu i co najlepsze zakaz orgazmu. Czy ktoś wytrzymał 8i pół miesiąca bez orgazmu 🤔😝
Ale wytrzymam jakoś . Jutro wizyta a ja już się stresuje 🙈
Ja oczywiście mam sny erotyczne i orgazmy przez sen, więc mój organizm nie daje się oszukać, już chyba z 3 razy tak miałam 😂🙈 Od 37 tygodnia już można, więc jeszcze tylko 30 😁😁

Ja oczywiście mam sny erotyczne i orgazmy przez sen, więc mój organizm nie daje się oszukać, już chyba z 3 razy tak miałam 😂🙈 Od 37 tygodnia już można, więc jeszcze tylko 30 😁😁

A czy wy kobiety po takich snach też się budzicie jakby to określić faktycznie pobudzone czy raczej zupełnie bez reakcji??

Ja miałam raz w 1szej ciąży bo też zero sexow i tez w nocy jak spałam. Teraz jestem jeszcze twarda ale nie wiem jak to będzie . Kurde sowka to my mamy razem przerabane 😕

reklama
Do góry