Qwertyy77
Fanka BB :)
Rozowe, kupuje różowe za 17 £Za te
fioletowe dajesz 17f za 20 sztuk ? Wow
Bo ja 25f płaciłam za fioletowe 20sztuk
17f widziałam 20 sztuk ale różowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozowe, kupuje różowe za 17 £Za te
fioletowe dajesz 17f za 20 sztuk ? Wow
Bo ja 25f płaciłam za fioletowe 20sztuk
17f widziałam 20 sztuk ale różowe
Ja oczywiście mam sny erotyczne i orgazmy przez sen, więc mój organizm nie daje się oszukać, już chyba z 3 razy tak miałam Od 37 tygodnia już można, więc jeszcze tylko 30Kurna ja też mam zakaz sexu i co najlepsze zakaz orgazmu. Czy ktoś wytrzymał 8i pół miesiąca bez orgazmu
Ale wytrzymam jakoś . Jutro wizyta a ja już się stresuje
Ja oczywiście mam sny erotyczne i orgazmy przez sen, więc mój organizm nie daje się oszukać, już chyba z 3 razy tak miałam Od 37 tygodnia już można, więc jeszcze tylko 30
Ja miałam raz w 1szej ciąży bo też zero sexow i tez w nocy jak spałam. Teraz jestem jeszcze twarda ale nie wiem jak to będzie . Kurde sowka to my mamy razem przerabaneJa oczywiście mam sny erotyczne i orgazmy przez sen, więc mój organizm nie daje się oszukać, już chyba z 3 razy tak miałam Od 37 tygodnia już można, więc jeszcze tylko 30
Ja się teraz budzę raczej z poczuciem winy i mega mokrością, ale pobudzona już nie jestem..A czy wy kobiety po takich snach też się budzicie jakby to określić faktycznie pobudzone czy raczej zupełnie bez reakcji??
No niestety... Ale da się, już raz to przerobiłamJa miałam raz w 1szej ciąży bo też zero sexow i tez w nocy jak spałam. Teraz jestem jeszcze twarda ale nie wiem jak to będzie . Kurde sowka to my mamy razem przerabane
Ja się teraz budzę raczej z poczuciem winy i mega mokrością, ale pobudzona już nie jestem..
Mi sie zdarzalo budzic kończąc orgazm ze skurczami macicyA czy wy kobiety po takich snach też się budzicie jakby to określić faktycznie pobudzone czy raczej zupełnie bez reakcji??
To chlop sie powinien cieszyc hehno to ja jestem jakaś zrąbana bo mam normalnie takie ludzkie podniecenie po śnie - to jest masakra takie libido z rana
Ja się czasem po erotycznym śnie budzę ze skurczami macicyA czy wy kobiety po takich snach też się budzicie jakby to określić faktycznie pobudzone czy raczej zupełnie bez reakcji??