reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Wiecie jakie życie jest przewrotne dzis dostalam ofertę pracę marzeń. Ale chyba nawet nie pojde na rozmowe... 😶😑 Nie chce nikogo oszukiwać ze nie jestem w ciąży a nawet jak powiem ze jestem i tak mnie nie zatrudnia

A ja czekam na termin @ i potem będę robić test, umylam se okna i podlogi ahh trzeba jakoś ten czas czymś zająć :) no ja też małe zakupy w biedrze nic takiego nie kupię i też zostawiam 100zl ahh wczoraj sie tak na jadłam ta ogórkowa hehe mam nadzieję że test pozytywny wyjdzie :) niby w piątek ma być @ jeśli będę miała taki krótki cykl jak mi apka pokazuje bo jeśli dłuższy to poniedziałek lub wtorek.

Wiecie jakie życie jest przewrotne dzis dostalam ofertę pracę marzeń. Ale chyba nawet nie pojde na rozmowe... 😶😑 Nie chce nikogo oszukiwać ze nie jestem w ciąży a nawet jak powiem ze jestem i tak mnie nie zatrudnia
kochana podejdz do tego tak, ze prace zawsze mozesz znalezc, a oferta marzen siedzi w Twoim brzuszku i niestety nie kazdy moze sobie na takie marzenie pozwolic! Na rozmowe bym poszla na Twoim miejscu, jesli dobrze sie czujesz a lekarz nie widzi przeciwwskazan, to nic nie tracisz, rozmowa nie kosztuje a mozna wiele zyskac :)

kochana podejdz do tego tak, ze prace zawsze mozesz znalezc, a oferta marzen siedzi w Twoim brzuszku i niestety nie kazdy moze sobie na takie marzenie pozwolic! Na rozmowe bym poszla na Twoim miejscu, jesli dobrze sie czujesz a lekarz nie widzi przeciwwskazan, to nic nie tracisz, rozmowa nie kosztuje a mozna wiele zyskac :)

Dokładnie - i możesz im szczerze powiedzieć jak wygląda sytuacja i że po macierzyńskim jesteś jak najbardziej zainteresowana. Myślę że docenią taką postawę.

Ostatnia edycja:
O rany co za pech... tez bym nikogo nie oszukiwala, jedyne co mozesz sie przejsc zeby sie pokazac i utkwic w pamieci a noz potem beda szukac i przypomnisz im sie a juz bedziesz po macierzynskim :-) chyba bym tak zrobila jakby mi bardzo zalezalo, gdyby mnie wybrali i zadzwonili z taka informacja to bym powiedzoala ze sie wlasnie dowiedzialam o ciazy i za jakis czas pojde na zwolnenie - na pewno docenia szczerosc! I ze chetnie bys dolaczyla do nich pozniej jesli beda szukac

A może idź , porozmawiaj szczerze być może za te 2 lata nadal będzie dla Ciebie tam propozycja :)

reklama
@Verona26 @Rudaa94 W którym tyg. zaczęły Wam się nudności? U mnie obecnie 5t1d i prócz zmiany biustonosza z C na D, braku apetytu i lekkiego zmęczenia nie odczuwam wielu zmian :( Zaczynam się oczywiście martwić bez sensu :(

Do góry