reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Ja nie mam nudnosci. Mam tylko napady bolu glowy. Poza tym ze z bolu wylacza mnie z egzystencji to czuje sie dobrze. Stanik tez zmienilam na wiekszy i czasem piersi sie odezwa. Poza tym objawow brak i sie z tego ciesze :)
@Verona26 @Rudaa94 W którym tyg. zaczęły Wam się nudności? U mnie obecnie 5t1d i prócz zmiany biustonosza z C na D, braku apetytu i lekkiego zmęczenia nie odczuwam wielu zmian :( Zaczynam się oczywiście martwić bez sensu :(

reklama
Wiecie jakie życie jest przewrotne dzis dostalam ofertę pracę marzeń. Ale chyba nawet nie pojde na rozmowe... [emoji55][emoji58] Nie chce nikogo oszukiwać ze nie jestem w ciąży a nawet jak powiem ze jestem i tak mnie nie zatrudnia
Ja bym poszła, zawsze to trening rozmowy kwalifikacyjnej. I są dobre firmy, które mogłyby ci inne rozwiązanie zaproponować! Np home office albo przyjęcie po macierzyńskim. Warto pójść i dać się poznać! [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Ja nie mam nudnosci. Mam tylko napady bolu glowy. Poza tym ze z bolu wylacza mnie z egzystencji to czuje sie dobrze. Stanik tez zmienilam na wiekszy i czasem piersi sie odezwa. Poza tym objawow brak i sie z tego ciesze :)
Och jak ja potrzebowałam takich słów 😍 Dziękuję ❤️ No u mnie podobnie. Wczoraj wieczorem złapały mnie nudności, ale przeszło. W zeszłym tygodniu też kilka razy napadowo na chwilę nudności. Piersi nawet nie bolą, bardziej są pełne i wypchane niż bolące :D Bez sensu zaczęłam czytać w necie i wyczytałam, że jak nie ma objawów, to że to źle i zaczęłam fiksować :(

Trzymam kciuki [emoji106] Ja wczoraj w Biedrze wydałam 180, a mam zakupy na jeden obiad [emoji1751] ale oczywiście kupiłam córce dwie książki i film na dvd [emoji6]
A ja czekam na termin @ i potem będę robić test, umylam se okna i podlogi ahh trzeba jakoś ten czas czymś zająć :) no ja też małe zakupy w biedrze nic takiego nie kupię i też zostawiam 100zl ahh wczoraj sie tak na jadłam ta ogórkowa hehe mam nadzieję że test pozytywny wyjdzie :) niby w piątek ma być @ jeśli będę miała taki krótki cykl jak mi apka pokazuje bo jeśli dłuższy to poniedziałek lub wtorek.

Pierwsza ciaze wgl bezobjawową mialam :) wiec ten bol glowy to dla mnie czasem troche za duzo :) ale ciesze sie ze nic mi poza glowa nie dolega :) a no i czasem krew z nosa pojdzie, ale to dlatego ze mam suche powietrze w domu.
Och jak ja potrzebowałam takich słów [emoji7] Dziękuję [emoji3590] No u mnie podobnie. Wczoraj wieczorem złapały mnie nudności, ale przeszło. W zeszłym tygodniu też kilka razy napadowo na chwilę nudności. Piersi nawet nie bolą, bardziej są pełne i wypchane niż bolące :D Bez sensu zaczęłam czytać w necie i wyczytałam, że jak nie ma objawów, to że to źle i zaczęłam fiksować :(

U nas więcej rzeczy córka ma u nas w pokoju niż u siebie [emoji23] nie potrafię ogarnąć tego chaosu [emoji23]
Kurcze to wychodzi na to, że tylko u mas dziecięce życie toczy się w salonie i wszędzie tylko nie w dziecięcym pokoju [emoji23] Czas na zmiany [emoji6]

@Verona26 @Rudaa94 W którym tyg. zaczęły Wam się nudności? U mnie obecnie 5t1d i prócz zmiany biustonosza z C na D, braku apetytu i lekkiego zmęczenia nie odczuwam wielu zmian :( Zaczynam się oczywiście martwić bez sensu :(
Ja dzis 11t+0 i nudnosci nie mialam zupelnie, nie martw sie niepotrzebnie, tylko ciesz sie tym :)

reklama
Do góry