reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Mój maz przed poznaniem mnie miał dużo pracy, po pracy siłownia pil przez tydzień energetyki i mial przedzawal w wieku 25 lat także ja też staram się tego unikać. Yulkonja bardzo nie lubię ich smaku...
Tak ku przestrodze. Mój brat nie był smakoszem energetyków, ale kilka lat temu miał cięższy okres i wypił drugi dzień z rzędu jakieś świństwo - niestety sparaliżowało mu pół twarzy. Pół roku leczenia, drugie pół rehabilitacji. Teraz nie jest źle, ale jak jest duży mróz to chwilami widać, że mu się obniża kącik ust.

U mnie dzis biel na pinku 🤷🏼‍♀️ Takze czekam na @. 7 cykl nieudany.. nie sadzilam ze to tyle potrwa.. co moze byc nie tak skoro mam owulacje.. moze zaczne swojemu witaminki jakies podawac

Dziękuję Ci pięknie za te słowa [emoji173]️ Muszę jakoś odgrodzić się od emocji dla dobra dziecka. Jeśli teraz miałabym je stracić, to bym tego nie przeżyła... Naprawdę. Mam do siebie pretensje o to, ale teraz jak już wiem co nas czeka, modlę się do Boga, żeby zabrał dziadka wcześniej, bez bólu. Może babcia weźmie go już do siebie. Może. Dziękuję [emoji8]

To bardzo przykra i ciezka sytuacja. Ogromnie Ci współczuje, ale musisz być silna dla tego okruszka pod sercem.
Wierze w to, ze nic nie dzieje się bez przyczyny. To maleństwo da Ci siłe.
Ściskam [emoji173]️

A ja tak z innej beczki dziewczyny powiem wam że jestem załamana wyglądem swojego ciała... pod koniec zeszłego roku miałam w planach że będę się odchudzać. Mieliśmy się starać o dziecko w późniejszym czasie no i nagle wyszło że od listopada więc sobie myślę że teraz przed ciążą nie mogę się odchudzać, potem w grudniu to wiadomo święta itp, w styczniu mieliśmy remont no to po remoncie bo w trakcie nie było w domu warunków a teraz jest już luty, czwarty cykl starań, nie mogę na siebie patrzeć w lustrze a przecież już mogłam przez ten czas coś robić i mieć kilka kilogramów mniej, ah człowiek to jednak głupi jest czasami. Druga kwestia że jakoś ciężko mi się do tego zabrać a czas leci [emoji51][emoji2955][emoji55]
Haha, skąd ja to znam :p teraz coś próbuje dietowac ale z umiarem, bo podobno nie wskazane przy staraniach :)

reklama
Spoko pomysł, ale ja będę zawyżać statystyki więc się nie udzielam [emoji23]
Dziewczyny, u Was tyle postów, a na staraczkach ledwie kilka stron, idzie ogarnąć[emoji1] Pytał tam, ale chyba tu Was jest teraz więcej. Moze byśmy zrobiły wewnętrzna statystykę staraczek- w którym miesiącu starań zobaczyliście upragnione dwie kreski? :) ostatnio dużo nowych kresek;) co Wy na to? :)

Do góry