ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Js jestem za [emoji846][emoji846]Kto za wątkiem prywatnym łapka w górę! Niech zadecyduje większość rady plemienia
Mi w 9dpo jasna kreseczka w poprzedniej ciążyDziewczyny ile dni przed @ najwcześniej testowałyscie?? Oczywiście żeby wynik wiarygodny wyszedł
I jakaś pomadkę do ust koniecznie [emoji846]Dzisiaj są takie zalecenia ze szkół rodzenia aby dziecka nie smarować niczym, jeżeli skóra tego nie potrzebuje - to samo dotyczy „kikutka”. Sama byłam zdziwiona. Położna mówiła, że kiedyś to był spirytus, później kilka lat temu o c t a n i s e p t, a teraz w zaleceniach jest 1) absolutnie nie moczyć 2) jak się nic nie dzieje to nie dotykać. A po cichu nam powiedziała, że ona nadal wierzy w spirytus. Zalecenia zaleceniami a każda i tak będzie robiła w zależności od potrzeb swoich i maluszka. Myślę jednak, że warto takie ogólne zalecenia poznać.
Aaaa i jeszcze jedno: na porodówkę ciepłe skarpety!!!! Przynajmniej na większość z nich!
A ile jesteś dpo?U mnie dzis biel na pinku Takze czekam na @. 7 cykl nieudany.. nie sadzilam ze to tyle potrwa.. co moze byc nie tak skoro mam owulacje.. moze zaczne swojemu witaminki jakies podawac