reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Co sie stalo? Nie smuc sie. Jutro bedzie lepszy dzien😁😁
Na szczescie oko ddzisiaj nie boli😁😁
Za to brzuch i plecy w odc. Ledzwiomym bardzo dokuczają...
Deszcz pada czyli znowu w domu bedziemy z synkiem siedziec.... eh....
A szkoda gadać 😂 Musiałam kilka rzeczy organizacyjnych zrobić, a właściwie pierwszą turę tych rzeczy, i nic się nie udało bo a to serwer akurat dziś rano się popsuł albo bank nie obsługuje mojego innego banku żeby założyć nowe konto... Ech :( Kolejne podejście jutro :( Muszę też zapisać się na nowe badania i wizyty za dwa tygodnie ws. toxo, tarczycy (kontrola) i gine (wizyta comiesięczna ciążowa, a więc też morfologia i mocz). Marzec będzie intensywny 😂

U nas na szczęście nie pada! Także sucha dojadę do pracy 😂 Chociaż tyle...

reklama
Hej hej :) Ja już w pracy od 2 h... Obudziłam się dziś z jakimś takim nastawieniem ... nie wiem, ze co ma być to będzie. Mam nadzieje, a jednocześnie boje się ... Jak nie teraz to kiedyś napewno się uda . I co chwile sprawdzam piersi czy nadal bolą ;) Pobolewa mnie dziś podbrzusze jak na @ . Mam dziś 8 dpo , w sobotę chce zrobić test, wspólnie z Moim będziemy czekać na wynik :)

Hej hej :) Ja już w pracy od 2 h... Obudziłam się dziś z jakimś takim nastawieniem ... nie wiem, ze co ma być to będzie. Mam nadzieje, a jednocześnie boje się ... Jak nie teraz to kiedyś napewno się uda . I co chwile sprawdzam piersi czy nadal bolą ;) Pobolewa mnie dziś podbrzusze jak na @ . Mam dziś 8 dpo , w sobotę chce zrobić test, wspólnie z Moim będziemy czekać na wynik :)
Dziś chyba też w ogóle jakiś taki dzień... Ja mam straszny humor. Wszystko mnie irytuje :( A pracować trzeba :( Nie mam już motywacji, poszłabym na L4 wcześniej niż zaplanowałam (zaplanowałam od lipca czyli 7 mc)...

reklama
Ja strasznie wspominam cc. Przes cała ciąże nastawiam się na sn. Nie brałam w ogóle cc pod uwagę a skończyło się inaczej niż planowałam.
To ja mam tak samo, strasznie chciałam sn, a przy pełnym rozwarciu po 16 godzinach mnie pociachali, mam mega niedosyt, Choć szybko doszłam do siebie..

Do góry