reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Staram się mieć dystans, ale nie lubię niedomówień, stąd kontynuacja dyskusji w celu wyjaśnienia, żebyś w żaden sposob nie uważała, że ja w jakiś sposób podważyłam sposób leczenia Twojego lekarza.

Uwierz mi, ze sama miałam morze wątpliwości związanych z tym lekiem. Tydzień siedziałam i czytała chyba wszytsko co na jego temat napisali.
A mój lekarz od razi zaznaczył, ze mogę się po nim zle czuć i jaka będzie wowczas dalsza droga postępowania, m.in. dlatego mu ufam, co nie zmienia faktu, ze i tak jesywm panikara bo generalnie leki biore w ostateczności.

reklama
Dziewczyny, dla zainteresowanych, dostałam info, że ruszył program dofinansowania in vitro (6.000 zł) dla Warszawy. Maila dostałam od Kliniki Invicta, więc pewnie tam można się dowiadywać co i jak :)

Hej. Wy to o chorobach a ja wstałam z dreszczami i kaszlem :/
Jak czytam te wszystkie hity koronowirusowe to cieszę się, że moja familia pracuje w Służbie Zdrowia, od podszewki nie ma tej paniki - jeszcze. Jak zacznie panikować bliska mi osoba to zamawiam nagrobek póki będzie szansa i wtedy dopiero zacznę się naprawdę bać. Póki co nawet maseczek mi nie przywiózł haha Może dlatego, że nadal z domu nie wychodzę :/
Mam nadzieję, że się wykuruję do przyszłego tygodnia bo czeka mnie najważniejsze USG i ten beznadziejny tedt PAPPA :/

Która teraz testuje? @MamaTolka daleko jeszcze? ;)

Hej. Wy to o chorobach a ja wstałam z dreszczami i kaszlem :/
Jak czytam te wszystkie hity koronowirusowe to cieszę się, że moja familia pracuje w Służbie Zdrowia, od podszewki nie ma tej paniki - jeszcze. Jak zacznie panikować bliska mi osoba to zamawiam nagrobek póki będzie szansa i wtedy dopiero zacznę się naprawdę bać. Póki co nawet maseczek mi nie przywiózł haha Może dlatego, że nadal z domu nie wychodzę :/
Mam nadzieję, że się wykuruję do przyszłego tygodnia bo czeka mnie najważniejsze USG i ten beznadziejny tedt PAPPA :/

Która teraz testuje? @MamaTolka daleko jeszcze? ;)
Ja dostałam maseczkę na badaniach toxo w szpitalu zakaźnym i zatrzymałam ją sobie na w razie czego i na kontrolę :D

Siedze w poczekalni urologicznej...wokol staruszkowie naladowani ujemnie...a czrmu nie ma lekarza. A kiedy bedzie? A czy pan/i tez tutaj...
I jest mi po prostu niedobrze. Slinotok mam. I mdlo mi... wdech i wydech nie pomaga😫

Ja dostałam maseczkę na badaniach toxo w szpitalu zakaźnym i zatrzymałam ją sobie na w razie czego i na kontrolę :D
Do zakaźnego to chyba w kombinezonie bym teraz wchodziła bo w ciąży łapie wszystko ;) Teraz jestem mocno zaskoczona bo ostatnia w domu kaszlę a przeważnie zaczynam sezon chorobowy :/

reklama
Do góry