reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Powiem Wam dziewczyny, że piersi bolą mnie strasznie... Są spuchnietei jak schodzę po schodach na "szybko" to mam wrażenie, że się zaraz urwą😂 no a, że ja z tych malo-obficie-biusciastych to moje sutki wyskakują z moich małych staników😂😂

reklama
Wiecie laski co przed chwilą zrobiłam? Obudziłam się, myślę sobie zobaczę czy dzisiejszy test będzie ciemniejszy niż wczoraj. Złapałam test z opakowania poszłam siusiu, zrobiłam test no i czekam. Patrzę a tam jakies dziwne te kreski.. No i okazało się, że zrobiłam test owulacyjny 😂 takiego peaka to chyba nawet w owulacje nie mialam😂😂😂
Dusia test owulacyjny mi w 10dpo pokazał ciążę jeśli jest mega pozytywny to oznacza ciążę nie tylko u mnie . Teraz jak zrobiłam w 6tyg to kontrolna kreska znikła i jest mega gruba testowa na owulacyjny powodzenia.

Do zakaźnego to chyba w kombinezonie bym teraz wchodziła bo w ciąży łapie wszystko ;) Teraz jestem mocno zaskoczona bo ostatnia w domu kaszlę a przeważnie zaczynam sezon chorobowy :/
Ja już się nachorowałam od listopada, starczy mi 😂 Teraz pod kątem ciąży cieszę się, że zaszczepiłam się na grypę w październiku!

Dusia test owulacyjny mi w 10dpo pokazał ciążę jeśli jest mega pozytywny to oznacza ciążę nie tylko u mnie . Teraz jak zrobiłam w 6tyg to kontrolna kreska znikła i jest mega gruba testowa na owulacyjny powodzenia.
Dzięki! Ja nie miałam pojęcia, że to tak wychodzi. Głupia pomyłka z rana😂 ale fajnie wiedzieć. Człowiek uczy się całe zycie😂😘

reklama
Do góry