reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Powiem Wam dziewczyny, że piersi bolą mnie strasznie... Są spuchnietei jak schodzę po schodach na "szybko" to mam wrażenie, że się zaraz urwą😂 no a, że ja z tych malo-obficie-biusciastych to moje sutki wyskakują z moich małych staników😂😂

reklama
Wiecie laski co przed chwilą zrobiłam? Obudziłam się, myślę sobie zobaczę czy dzisiejszy test będzie ciemniejszy niż wczoraj. Złapałam test z opakowania poszłam siusiu, zrobiłam test no i czekam. Patrzę a tam jakies dziwne te kreski.. No i okazało się, że zrobiłam test owulacyjny 😂 takiego peaka to chyba nawet w owulacje nie mialam😂😂😂
Dusia test owulacyjny mi w 10dpo pokazał ciążę jeśli jest mega pozytywny to oznacza ciążę nie tylko u mnie . Teraz jak zrobiłam w 6tyg to kontrolna kreska znikła i jest mega gruba testowa na owulacyjny powodzenia.

Do zakaźnego to chyba w kombinezonie bym teraz wchodziła bo w ciąży łapie wszystko ;) Teraz jestem mocno zaskoczona bo ostatnia w domu kaszlę a przeważnie zaczynam sezon chorobowy :/
Ja już się nachorowałam od listopada, starczy mi 😂 Teraz pod kątem ciąży cieszę się, że zaszczepiłam się na grypę w październiku!

Dusia test owulacyjny mi w 10dpo pokazał ciążę jeśli jest mega pozytywny to oznacza ciążę nie tylko u mnie . Teraz jak zrobiłam w 6tyg to kontrolna kreska znikła i jest mega gruba testowa na owulacyjny powodzenia.
Dzięki! Ja nie miałam pojęcia, że to tak wychodzi. Głupia pomyłka z rana😂 ale fajnie wiedzieć. Człowiek uczy się całe zycie😂😘

reklama
Do góry