reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Ja m
Hej. Wy to o chorobach a ja wstałam z dreszczami i kaszlem :/
Jak czytam te wszystkie hity koronowirusowe to cieszę się, że moja familia pracuje w Służbie Zdrowia, od podszewki nie ma tej paniki - jeszcze. Jak zacznie panikować bliska mi osoba to zamawiam nagrobek póki będzie szansa i wtedy dopiero zacznę się naprawdę bać. Póki co nawet maseczek mi nie przywiózł haha Może dlatego, że nadal z domu nie wychodzę :/
Mam nadzieję, że się wykuruję do przyszłego tygodnia bo czeka mnie najważniejsze USG i ten beznadziejny tedt PAPPA :/

Która teraz testuje? @MamaTolka daleko jeszcze? ;)
Ja też już odliczam do testowania

14 dpo. Tak wcześniej robiłam testy ciążowe i wychodziła jasna kreska dzis chciałam zobaczyć czy Ciemnieje ale pomyliłam testy 😂
To gratulacje kochana. W ciąży musi byc wysokie stężenie LH . Ale jest tak wysokie ze kreska kontrolna znika czekaj wrzucę ci mój idę zrobić 😂 zaraz wracam i wyśle zdjęcie

Kochana to się ciesz... Bo u mnie od wczoraj okropny, nie ma rzeczy którą mi nie śmierdzi [emoji2356][emoji2356] i Dzisiaj Od rana odbija mi się metalem, okropieństwo.
Nie ja nie mam tego czegos z zapachami hahah ale jak widze jajko mam odruch wymiotny od wczoraj [emoji23]

W ciąży jest taki wyrzut LH ze pik jest tak mocny ze nawet w owulacji takiego mocnego testu nie ma . Moja znajoma tez się kapla o ciąży przez zrobienie owulacyjnego.
Mocny pozytyw owulacyjny jest przed planowaną @ a po niej jest taki

Edit : kontrolna kreska znika 😂 dziś mam 5+3

Załączniki

• 20200228_125340.jpg
    20200228_125340.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 86
reklama
W ciąży jest taki wyrzut LH ze pik jest tak mocny ze nawet w owulacji takiego mocnego testu nie ma . Moja znajoma tez się kapla o ciąży przez zrobienie owulacyjnego.
Mocny pozytyw owulacyjny jest przed planowaną @ a po niej jest taki

Edit : kontrolna kreska znika 😂 dziś mam 5+3
Naprawdę ciekawe! Ludzki organizm chyba nigdy nie przestanie mnie zadziwiac😂 widzę, że mamy nawet testy tej samej firmy😂 Super kochana! Kiedy usg? 😘

Do góry