reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Przepraszam, ale Ty tak na serio? Uważasz, że ludzie będą zabijać w Polsce za jedzenie? Powinnaś książki pisać :D Lepiej już zakończę ten temat :D
Za mniejsze rzeczy zabijają. I nie twierdze ze to ma nadejść.
I owszem kazdy postapi jak uwaza. Przeciez zyjemy w wolnym kraju. Nie rozumiem po co krytykowac ... przeciez ja nie krytykuje bo Wy nie robicie zapasow. Albo ze.ktos stoi.w.kolejce do lekarza po recepty na wszelki Wypadek.... 😁😁 podzielilam sie planami na jutro. A Wy od razu ze powinnam ksiazki pisac. Ze panikara. Ze bunkier budowac.... a za 10 czy 20 lat bede miala wprawe w tym.wszystkim.i jak nadejdzie choroba x to bede wiedziala co robic.

reklama
Ja od samego początku mam węch bardzo lekko wyczulony :D Może dlatego nie mam mdłości. Jestem żywym przykładem na to, że objawy ciążowe nie muszą być zawsze książkowe 😂 Ale może to też kwestia diety. Na śniadanie zjadłam właśnie jogurt zblendowany z bananem i borówkami 😊 Szynek i kiełbas w domu nie mamy 😂 Ten zapach też by mi przeszkadzał tak jak Tobie :D
No my ogolnie uwielbiamy mieso takze u nas tego w domu pelno zawsze :) ale w ciazy mi mieso wgl nie wchodzi

Czy to duch czy zjawa?
IMG_20200228_082043.jpeg
IMG_20200228_082016.jpeg

Apokalipsa, Armagedon, koniec swiata, zginiemy wszyscy!!! Bez przesady... zwykla grypa zabija rocznie wiecej osob niz koronawirus. A wychodzisz z domu do sklepu? przeciez moze przejechac Cie samochod, mozesz zarazic sie grypa, ktora nieleczona ma smiertelne skutki, mozesz przewrocic sie na chodniku i uderzyc glowa i umrzec, a jak zdecydujesz sie nie wychodzic z domu to moze Cie prad porazic albo zaslabniesz w wannie i sie utopisz. Nie ma co panikowac, naprawde. Przez ludzi wlasnie siejacych panike, tak jak Ania mowi, ceny zaraz tak pojda w gore, ze panika bedzie jak nie bedzie Cie stac na zrobienie zakupow dla dzieci.

Dokładnie - grypa rocznie 650 TYSIĘCY - koronawirus niecałe 3 TYSIĄCE z tego większość w ubogiej części Chin a poza Chinami - u osób chorych, starszych, leczonych chemią czy immunosupresją...

Oj, trzeba pamiętać jakie kiedyś były czasy i do czego byli zdolni ludzie. Póki co nie panikuje jeśli chodzi o koronawirus, uważam, że wszystko jest bardzo rozdmuchane, jednak ja bym tak ludziom w sytuacji zagrożenia nie ufała.
Przepraszam, ale Ty tak na serio? Uważasz, że ludzie będą zabijać w Polsce za jedzenie? Powinnaś książki pisać :D Lepiej już zakończę ten temat :D

Oj, trzeba pamiętać jakie kiedyś były czasy i do czego byli zdolni ludzie. Póki co nie panikuje jeśli chodzi o koronawirus, uważam, że wszystko jest bardzo rozdmuchane, jednak ja bym tak ludziom w sytuacji zagrożenia nie ufała.
Dla mnie to jest po prostu sianie paniki u samego siebie i tyle ;)

reklama
. Czytałam o tym , ze pociągiem do szpitala jechała ,totalnie nieodpowiedzialne ... Tu w Irlandii tez już wykryli ...
. Właśnie na początku sutki, a teraz już całe ... :)
. Myśle o następnej sobocie :) Lub może piątek bo tu 06.03 obchodzą Dzień Mamy ... U mnie będzie 12 dpo . Może coś pokaże ? I mam nadzieje, ze wtedy i Polski Dzień Mamy będę obchodzić :) A Ty kiedy planujesz testować ? :)
W tamtym cyklu testowałam od 9dpo. Nie przeszłam tego najlepiej [emoji6] jak @ nie przyjdzie to dopiero 7/8. Nie wcześniej. Choć będzie kusić bardzo.

Do góry