reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Przepraszam, ale Ty tak na serio? Uważasz, że ludzie będą zabijać w Polsce za jedzenie? Powinnaś książki pisać :D Lepiej już zakończę ten temat :D
Za mniejsze rzeczy zabijają. I nie twierdze ze to ma nadejść.
I owszem kazdy postapi jak uwaza. Przeciez zyjemy w wolnym kraju. Nie rozumiem po co krytykowac ... przeciez ja nie krytykuje bo Wy nie robicie zapasow. Albo ze.ktos stoi.w.kolejce do lekarza po recepty na wszelki Wypadek.... 😁😁 podzielilam sie planami na jutro. A Wy od razu ze powinnam ksiazki pisac. Ze panikara. Ze bunkier budowac.... a za 10 czy 20 lat bede miala wprawe w tym.wszystkim.i jak nadejdzie choroba x to bede wiedziala co robic.

reklama
Ja od samego początku mam węch bardzo lekko wyczulony :D Może dlatego nie mam mdłości. Jestem żywym przykładem na to, że objawy ciążowe nie muszą być zawsze książkowe 😂 Ale może to też kwestia diety. Na śniadanie zjadłam właśnie jogurt zblendowany z bananem i borówkami 😊 Szynek i kiełbas w domu nie mamy 😂 Ten zapach też by mi przeszkadzał tak jak Tobie :D
No my ogolnie uwielbiamy mieso takze u nas tego w domu pelno zawsze :) ale w ciazy mi mieso wgl nie wchodzi

Czy to duch czy zjawa?
IMG_20200228_082043.jpeg
IMG_20200228_082016.jpeg

Apokalipsa, Armagedon, koniec swiata, zginiemy wszyscy!!! Bez przesady... zwykla grypa zabija rocznie wiecej osob niz koronawirus. A wychodzisz z domu do sklepu? przeciez moze przejechac Cie samochod, mozesz zarazic sie grypa, ktora nieleczona ma smiertelne skutki, mozesz przewrocic sie na chodniku i uderzyc glowa i umrzec, a jak zdecydujesz sie nie wychodzic z domu to moze Cie prad porazic albo zaslabniesz w wannie i sie utopisz. Nie ma co panikowac, naprawde. Przez ludzi wlasnie siejacych panike, tak jak Ania mowi, ceny zaraz tak pojda w gore, ze panika bedzie jak nie bedzie Cie stac na zrobienie zakupow dla dzieci.

Dokładnie - grypa rocznie 650 TYSIĘCY - koronawirus niecałe 3 TYSIĄCE z tego większość w ubogiej części Chin a poza Chinami - u osób chorych, starszych, leczonych chemią czy immunosupresją...

Oj, trzeba pamiętać jakie kiedyś były czasy i do czego byli zdolni ludzie. Póki co nie panikuje jeśli chodzi o koronawirus, uważam, że wszystko jest bardzo rozdmuchane, jednak ja bym tak ludziom w sytuacji zagrożenia nie ufała.
Przepraszam, ale Ty tak na serio? Uważasz, że ludzie będą zabijać w Polsce za jedzenie? Powinnaś książki pisać :D Lepiej już zakończę ten temat :D

Oj, trzeba pamiętać jakie kiedyś były czasy i do czego byli zdolni ludzie. Póki co nie panikuje jeśli chodzi o koronawirus, uważam, że wszystko jest bardzo rozdmuchane, jednak ja bym tak ludziom w sytuacji zagrożenia nie ufała.
Dla mnie to jest po prostu sianie paniki u samego siebie i tyle ;)

reklama
. Czytałam o tym , ze pociągiem do szpitala jechała ,totalnie nieodpowiedzialne ... Tu w Irlandii tez już wykryli ...
. Właśnie na początku sutki, a teraz już całe ... :)
. Myśle o następnej sobocie :) Lub może piątek bo tu 06.03 obchodzą Dzień Mamy ... U mnie będzie 12 dpo . Może coś pokaże ? I mam nadzieje, ze wtedy i Polski Dzień Mamy będę obchodzić :) A Ty kiedy planujesz testować ? :)
W tamtym cyklu testowałam od 9dpo. Nie przeszłam tego najlepiej [emoji6] jak @ nie przyjdzie to dopiero 7/8. Nie wcześniej. Choć będzie kusić bardzo.

Do góry