wiola0904
Fanka BB :)
Kochana, Twoje zdrowie i dzidziuś jestescie teraz najwazniejsi!!! Nie praca. Pamietaj, ze praca to tylko dodatek do zycia a Twoje zycie to Twoj mąż, Twoj dom, Twoja rodzina i ta maleńka iskierka, ktora w Tobie powolutku rosnie i wlasnie o tym masz teraz myslec. Jakkolwiek banalnie to nie zabrzmi, prace mozna zmienic, mozna znalezc lepsza lub gorsza i predzej czy pozniej kazdy ja znajduje, a cudu jakiego teraz doswiadczasz nie kazdy moze dostapic dlatego jesli nie czujesz sie na silach, denerwujesz sie, mysl o tym maleństwie, ktore nosisz pod swoim serduchem, ono jest teraz Twoim priorytetem! jesli masz sie stresowac, martwic, po prostu złóż kolejne zwolnienie L4 jak skonczy Ci sie to ze szpitala i postaraj sie w koncu zaczac cieszyc ta ciążą bo dzidzius powolutku zacznie czuc Twoje smutki i tez bedzie sie niepotrzebnie denerwowac!Dzwoniłam do ZUS i powiedzieli, że nie było kodu B na zwolnieniu. Czyli po prostu chcą się przyczepić co do zwolnień. Ech. Jeszcze tego mi brakowało. Niech już mi to życie da święty spokój, już za dużo komplikacji ostatnio było