Trzymam kciuki!Dziewczyny ja od jutra startuje z dieta DąbrowskiejTrzymajcie kciuki żebym wytrwałaJutro też ma przyjść @ także może być ciekawie
Dziekuje :*Super! Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki!Dziewczyny ja od jutra startuje z dieta DąbrowskiejTrzymajcie kciuki żebym wytrwałaJutro też ma przyjść @ także może być ciekawie
Dziekuje :*Super! Gratulacje
Haja ja tez zapomnialam zapytac czy moge normalnie wspolzyc ale rozumiem ze skoro nic nie mowil to moge prawda? Bo pamietam ze tu niektore dziewczyny maja zakazsuper super ❤ To normalne że jest tylko kropa, u mnie tak samo
Na razie cieszę się że w macicy i że... jest jedna
Haja ja tez zapomnialam zapytac czy moge normalnie wspolzyc ale rozumiem ze skoro nic nie mowil to moge prawda? Bo pamietam ze tu niektore dziewczyny maja zakaz
Dziewczyny ja od jutra startuje z dieta Dąbrowskiej [emoji16] Trzymajcie kciuki żebym wytrwała [emoji1364][emoji1364] Jutro też ma przyjść @ także może być ciekawie [emoji2962]
oj kochana... ja bylam na poscie Dąbrowskiej 28dni, nie dotrwalam do 42 bo niestety mialam wesele po drodze i wtedy tez zaczelam wychodzenie i moge powiedziec tyle, ze ten post przywrocil normalny cykl mojej owulacji nie wspomne o innych zaletach jak poprawa skory, swietne samopoczucie czy pozbycie sie wszelkich złogów i toksyn z organizmu.Taka dieta nie jest wskazana przy staraniach, może Ci się wstrzymać owulacja
Taka dieta nie jest wskazana przy staraniach, może Ci się wstrzymać owulacja
oj kochana... ja bylam na poscie Dąbrowskiej 28dni, nie dotrwalam do 42 bo niestety mialam wesele po drodze i wtedy tez zaczelam wychodzenie i moge powiedziec tyle, ze ten post przywrocil normalny cykl mojej owulacji nie wspomne o innych zaletach jak poprawa skory, swietne samopoczucie czy pozbycie sie wszelkich złogów i toksyn z organizmu.
28 dni na poscie i potem 28 wychodzenia. Mi ciezko bylo tylko na poczatku. Wystartowalam z zamiarem 14 dni postu i 14 wychodzenia. Pierwsze kilka dni bylo kiepskie. Glowa mi pekala, skore mialam tak sucha, ze smarowalam twarz kremem chyba z 10 razy na dzien. Jak minal pierwszy tydzien zaczelam miec coraz wiecej energii. Czulam sie fantastycznie choc wkurzalo mnie, ze musialam gotowac podwojne obiady bo moj P. warzywa zje, ale jako dodatek do miesa hehe. Picie koktajli zostalo mi do dzis we krwi i sa obowiazkowe na drugie sniadanko. Post szczerze polecam. Sama po porodzie jak przestane karmic piersia mam nadzieje zrobic sobie i to cale 42 dni wtedy.Wiolu byłaś w poście łącznie 28 dni wraz z wychodzeniem, czy bez wychodzenia 28 dni? Ja zamierzam 21 dni postu i 21 dni wychodzenia, ale nie wiem czy dotrwam tyle [emoji846]