reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Gratulacje [emoji3590][emoji3590]
Dziewczyny kochane bylam na 1szym usg :) widzialam kropeczke jest jedna i jest w macicy tskze uff :) gin powiedzial ze troche za wczesnie jestem (nie bylo akurat terminow tak na pozniej) i ze mam przyjsc za tydz i juz powinno byc serduszko QUOTE]

reklama
Dziewczyny kochane bylam na 1szym usg :) widzialam kropeczke jest jedna i jest w macicy tskze uff :) gin powiedzial ze troche za wczesnie jestem (nie bylo akurat terminow tak na pozniej) i ze mam przyjsc za tydz i juz powinno byc serduszko <3 dostalam skierowanie na te milion roznych badan takze bede sie badac heh mowi zebym bety juz nie sprawdzala ze teraz tylko usg :-)
Super! Gratulacje 😁

Ja biorę teraz p r e g n a start. Wcześniej brałam sam f O l i k I do tego d2000. Ale musiałam zmienić ze względu na konieczność suplementacji jodu.
Dziękuję Ci bardzo [emoji846] cena też rozsądna. Pan tabletka jest za , same plusy. Tylko podobno w nich nie ma kwasów omega i żelaza. Bierzesz jakoś dodatkowo czy nie potrzeba?

Dziewczyny kochane bylam na 1szym usg :) widzialam kropeczke jest jedna i jest w macicy tskze uff :) gin powiedzial ze troche za wczesnie jestem (nie bylo akurat terminow tak na pozniej) i ze mam przyjsc za tydz i juz powinno byc serduszko <3 dostalam skierowanie na te milion roznych badan takze bede sie badac heh mowi zebym bety juz nie sprawdzala ze teraz tylko usg :-)

super super ❤️ To normalne że jest tylko kropa, u mnie tak samo :)
Na razie cieszę się że w macicy i że... jest jedna :D

reklama
Dziękuję Ci bardzo [emoji846] cena też rozsądna. Pan tabletka jest za , same plusy. Tylko podobno w nich nie ma kwasów omega i żelaza. Bierzesz jakoś dodatkowo czy nie potrzeba?
Powinno sie brac do tego pregna dha i wtedy cena jest juz duza. Ja biore mama dha premium plus, nie ma w nim zelaza ale w 1 trymestrze nie jest wskazana dodatkowa suplementacja gdy lekarz nie zaleci, (poza tym tego zelaza z tych witamon bardzo malo sie wchlania) dlatego ja dostalam zelazo od gina na recepte a kosztowalo grosze

Do góry