Ale zajefajnie śpi z dupka do góry . Kochanego masz synusia
reklama
Naprawdę? Ja mogłam tańczyć kankana byleby był przy cycu [emoji6] 24 h na dobę mógł być, nic więcej go nie obchodziłoU mnie młody wił się jak piskorz i nie było opcji czytać czy robić cokolwiek innego przy karmieniu. Zresztą on jakoś chyba nawet wyczuwał jak chciałam zajrzeć np w telefon i od razu odrywał się od cyca i po było po jedzeniu. Musiałam być na 100% tylko dla niego.
Tak z tym kształtem tez tak było u mnie . A jesteś pewna z tymi jajnikami? Bo 32×25mm to trochę sporawo ja to już mam taką schize ze dziś nawet z łóżka nie wstaje nie mam weny i mnie to już przytłacza .6,6 bo zawsze podaje się dłuższy a ma zazwyczaj kształt jajka a nie idealnie kulisty
Ja też mam powiększone jajniki - przed ciążą były ok, ale przy wysokich hormonach tak się może dziać.
Teraz poczytałam was trochę i lecę na toxo i coś t jeszcze bo zaczęła sobie wkręcić ze to mam bo z kotem sąsiada się bawiłam tydzień temu
Dziewczyny napiszeciei dokładnie nazwy tych badań bardzo proszę musze sobie je przetłumaczyć i iść prywatnie zrobić bo zwaryjuje.
Co to ma być jakie badania cytomegalia co jeszcze tak dokładnie
Dlatego my kupujemy suszarkę, postawimy na pralkę, bo mnie już szlag trafia że zawsze w przedpokoju do pranie stoiOj musi ja dzis suszarke noga upychalam w lazience zanim ksiadz przyszedl na codzien stoi w salonie [emoji23]
Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Rudaa94
Na pralke nie mam jak postawic bo jest szafka [emoji23] to blok z lat 80... tutaj jeszcze cuda wianki sie dzieja [emoji23]
Dlatego my kupujemy suszarkę, postawimy na pralkę, bo mnie już szlag trafia że zawsze w przedpokoju do pranie stoi
Karolina94
Nie, ale warto zbadac przyczynęDziewczyny czy testosteron 0.57 przy normie max 0.48 to jest duży odchył???
kasiaa91
Tak z tym kształtem tez tak było u mnie . A jesteś pewna z tymi jajnikami? Bo 32×25mm to trochę sporawo ja to już mam taką schize ze dziś nawet z łóżka nie wstaje nie mam weny i mnie to już przytłacza .
Teraz poczytałam was trochę i lecę na toxo i coś t jeszcze bo zaczęła sobie wkręcić ze to mam bo z kotem sąsiada się bawiłam tydzień temu
Dziewczyny napiszeciei dokładnie nazwy tych badań bardzo proszę musze sobie je przetłumaczyć i iść prywatnie zrobić bo zwaryjuje.
Co to ma być jakie badania cytomegalia co jeszcze tak dokładnie
Ania badań do zrobienia będziesz miała sporo - nie wolisz ze skierowaniem ?
HappyBabyMama
nawet na pewno oznacza
To jescze nie oznacza ciąży. Powyżej poziomu 5 jest uważana za ciaze. Mam jednak nadzieje ze to początek ciąży trzymam kciuki.
reklama
Też mamy szafkę. Przewieszamy nad kibelek. Sorki za bałagan nadaje z wanny [emoji1787][emoji85]Na pralke nie mam jak postawic bo jest szafka [emoji23] to blok z lat 80... tutaj jeszcze cuda wianki sie dzieja [emoji23]