reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
U mnie młody wił się jak piskorz i nie było opcji czytać czy robić cokolwiek innego przy karmieniu. Zresztą on jakoś chyba nawet wyczuwał jak chciałam zajrzeć np w telefon i od razu odrywał się od cyca i po było po jedzeniu. Musiałam być na 100% tylko dla niego.
Naprawdę? Ja mogłam tańczyć kankana byleby był przy cycu [emoji6] 24 h na dobę mógł być, nic więcej go nie obchodziło

6,6 bo zawsze podaje się dłuższy :) a ma zazwyczaj kształt jajka a nie idealnie kulisty :)
Ja też mam powiększone jajniki - przed ciążą były ok, ale przy wysokich hormonach tak się może dziać.
Tak z tym kształtem tez tak było u mnie . A jesteś pewna z tymi jajnikami? Bo 32×25mm to trochę sporawo ja to już mam taką schize ze dziś nawet z łóżka nie wstaje nie mam weny i mnie to już przytłacza .
Teraz poczytałam was trochę i lecę na toxo i coś t jeszcze bo zaczęła sobie wkręcić ze to mam bo z kotem sąsiada się bawiłam tydzień temu 🙁
Dziewczyny napiszeciei dokładnie nazwy tych badań bardzo proszę musze sobie je przetłumaczyć i iść prywatnie zrobić bo zwaryjuje.
Co to ma być jakie badania cytomegalia co jeszcze tak dokładnie

Tak z tym kształtem tez tak było u mnie . A jesteś pewna z tymi jajnikami? Bo 32×25mm to trochę sporawo ja to już mam taką schize ze dziś nawet z łóżka nie wstaje nie mam weny i mnie to już przytłacza .
Teraz poczytałam was trochę i lecę na toxo i coś t jeszcze bo zaczęła sobie wkręcić ze to mam bo z kotem sąsiada się bawiłam tydzień temu 🙁
Dziewczyny napiszeciei dokładnie nazwy tych badań bardzo proszę musze sobie je przetłumaczyć i iść prywatnie zrobić bo zwaryjuje.
Co to ma być jakie badania cytomegalia co jeszcze tak dokładnie

Ania badań do zrobienia będziesz miała sporo - nie wolisz ze skierowaniem ?

reklama
Na pralke nie mam jak postawic bo jest szafka [emoji23] to blok z lat 80... tutaj jeszcze cuda wianki sie dzieja [emoji23]
Też mamy szafkę. Przewieszamy nad kibelek. Sorki za bałagan nadaje z wanny [emoji1787][emoji85]
IMG_20200224_214422.jpeg

Do góry