reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
0,65x0,45 cm :)
A u Ciebie ?
Mi tylko dał wymiar 6,6mm dorodne i dobrze ładnie na środku i ładnie oblepione co kolwiek to znaczy nieam pojęcia. Endometrium grube dorodne wystarczające dla dzidzi. Moja gin zawalala mojego Męża chce pan zobaczyć mój mówi ze bardzo a ona do niego to choć choć zobacz co narobiles żona ci puchnie 😂😂😂 jaki był happy jak patrzył o matko więcej pytań miał niż ja a jaki dumy był ze mógł wejść i patrzeć robiła mi przez pochwowe usg ale widocznie jej to nie przeszkadza jak jest ciąża . Ale coś mi się jajniki nie podobają 30x25 mm ? To nie za duży drugi podobny 32mm×10 jakoś tak

Mi tylko dał wymiar 6,6mm dorodne i dobrze ładnie na środku i ładnie oblepione co kolwiek to znaczy nieam pojęcia. Endometrium grube dorodne wystarczające dla dzidzi. Moja gin zawalala mojego Męża chce pan zobaczyć mój mówi ze bardzo a ona do niego to choć choć zobacz co narobiles żona ci puchnie 😂😂😂 jaki był happy jak patrzył o matko więcej pytań miał niż ja a jaki dumy był ze mógł wejść i patrzeć robiła mi przez pochwowe usg ale widocznie jej to nie przeszkadza jak jest ciąża . Ale coś mi się jajniki nie podobają 30x25 mm ? To nie za duży drugi podobny 32mm×10 jakoś tak

6,6 bo zawsze podaje się dłuższy :) a ma zazwyczaj kształt jajka a nie idealnie kulisty :)
Ja też mam powiększone jajniki - przed ciążą były ok, ale przy wysokich hormonach tak się może dziać.

Miało mnie tu nie być ale jakoś i tak zaglądam. Okres się rozpędził więc na pewno z ciąży nici. Przykro mi.
Nie ma słów które chciałabym napisać bo to jest tak mocne i ciężkie ze chyba kobiety po stratach wiedzą o co chodzi każde boli tak samo tylko ze zwiększoną siła .
Walcz dalej kochana może jakieś badania sama znasz siebie wiec wiesz co jest dobre dla ciebie . Ja tylko ci przesyłam taki BIG HUG 3MAJ SIĘ

reklama
.

Załączniki

• IMG_20200131_142410_01.jpeg
    IMG_20200131_142410_01.jpeg
    48,6 KB · Wyświetleń: 133
Ostatnia edycja:
Do góry