reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
0,65x0,45 cm :)
A u Ciebie ?
Mi tylko dał wymiar 6,6mm dorodne i dobrze ładnie na środku i ładnie oblepione co kolwiek to znaczy nieam pojęcia. Endometrium grube dorodne wystarczające dla dzidzi. Moja gin zawalala mojego Męża chce pan zobaczyć mój mówi ze bardzo a ona do niego to choć choć zobacz co narobiles żona ci puchnie 😂😂😂 jaki był happy jak patrzył o matko więcej pytań miał niż ja a jaki dumy był ze mógł wejść i patrzeć robiła mi przez pochwowe usg ale widocznie jej to nie przeszkadza jak jest ciąża . Ale coś mi się jajniki nie podobają 30x25 mm ? To nie za duży drugi podobny 32mm×10 jakoś tak

Mi tylko dał wymiar 6,6mm dorodne i dobrze ładnie na środku i ładnie oblepione co kolwiek to znaczy nieam pojęcia. Endometrium grube dorodne wystarczające dla dzidzi. Moja gin zawalala mojego Męża chce pan zobaczyć mój mówi ze bardzo a ona do niego to choć choć zobacz co narobiles żona ci puchnie 😂😂😂 jaki był happy jak patrzył o matko więcej pytań miał niż ja a jaki dumy był ze mógł wejść i patrzeć robiła mi przez pochwowe usg ale widocznie jej to nie przeszkadza jak jest ciąża . Ale coś mi się jajniki nie podobają 30x25 mm ? To nie za duży drugi podobny 32mm×10 jakoś tak

6,6 bo zawsze podaje się dłuższy :) a ma zazwyczaj kształt jajka a nie idealnie kulisty :)
Ja też mam powiększone jajniki - przed ciążą były ok, ale przy wysokich hormonach tak się może dziać.

Miało mnie tu nie być ale jakoś i tak zaglądam. Okres się rozpędził więc na pewno z ciąży nici. Przykro mi.
Nie ma słów które chciałabym napisać bo to jest tak mocne i ciężkie ze chyba kobiety po stratach wiedzą o co chodzi każde boli tak samo tylko ze zwiększoną siła .
Walcz dalej kochana może jakieś badania sama znasz siebie wiec wiesz co jest dobre dla ciebie . Ja tylko ci przesyłam taki BIG HUG 3MAJ SIĘ

reklama
.

Załączniki

• IMG_20200131_142410_01.jpeg
    IMG_20200131_142410_01.jpeg
    48,6 KB · Wyświetleń: 136
Ostatnia edycja:
Do góry