Gosiu wszystkie tu testujemy bardzo szybko i gratulujemy sobie nawzajem jeszcze nawet nie 4 tygodniowej ciąży bo wiele dziewczyn (w tym ja) dowiedziało się o ciąży na kilka dni przed okresem. Dziewczyny wrzucają testy z cieniem a nie kresą i są gratulacje. To taka sama sytuacja jak niska beta - ciąża może się dalej rozwijać a może przestać.
Wiele dziewczyn tutaj tych ciąż nie utrzymały i nie wiem czy jest któraś, która ma za złe innym wcześniejsze kibicowanie i gratulacje, bo każda z nas działa w dobrej wierze.
Nie wiem dlaczego zarzucasz mi, ze miałabym taką osobę, której beta spadła/ciąża się nie utrzymała ignorować lub znikać z forum? Wręcz przeciwnie, chętnie bym porozmawiała, tym bardziej, że wiedzę medyczną posiadam, a ciąża biochemiczna (czyli właśnie beta która wzrośnie i nie rośnie/spada) pod kątem medycznym nie oznacza czegoś złego i może mogłabym pomóc takiej osobie to zrozumieć i dodać trochę otuchy.
Ja z mojej strony kończę temat
jestem tu by kibicować dziewczynom, wymieniać się doświadczeniami a nie przepychać - podam tylko normy z labu z ostatniego badania, zgodne z tym co pisałam o poziomach bety.
Kobiety nie będące w ciąży <1mIU/ml,
kobiety będące >5 a cała reszta pomiędzy ze względów ryzyka wczesnej ciąży nie jest tu nazwana - to ten moment kiedy jest zapłodnienie i zagnieżdżenie i rozwój ciąży jest tak bardzo niepewny