reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Spokojnie rośnie to jest gitez :) majonez :) Bez stresiku.

@Ania7812
Czemu zakaz seksów i do tego orgazmu??

Wiecie co...

Myślałam, że macica mi trochę odpuściła już, ale znów wróciło...

Mianowicie...
Jak się podniece to łapią mnie bóle tuż nad spojeniem łonowym (czasem trzeba przerwać bo nie daje rady). To jest ból kłujący, narasta przez jakieś 5-10 min. potem napieprza tak, że chodze po ścianach i znów przez kolejne 5-10 min. maleje jego nasilenie, aż do całkowitego wygłuszenia.
Ból jest taki przerywany ...

Całość trwa koło 20 - 30 min.

Czasem łapie mnie tuż po stosunku...

Oczywiście w tych bólach caly czas te bolące miejsce intensywnie masuje lub trzymam tam ciepły okład, bo inaczej nie da się znieść tego bólu.

Nikt do dziś mi nie wykrył co to możę być. Wiecie podejrzewam, że jak to sie uspokaja to na usg nic nie widać a trudno żeby mnie gin złapał w momencie kiedy się podniece i mnie to złapie (nie przy każdym podjaraniu tak jest), chyba że mam samogwałt robić w gabinecie haha - skoro faceci też robią by oddać nasienie :D...

Nie no tak serio...

Miał ktoś coś takiego???

Dziś 2 razy mnie dopadło :(

Kurde nie mam pojęcia ale koniecznie pytaj lekarzy co to może być. A nie masz tylozgiecia szyjki?

Kochana pierwszy miesiąc teraz kupiłam te bo już miałam dość wpatrywania się czy druga kreska równa czy nie . Zobacz z wczoraj i dziś :) Jeśli wyjdzie buźka to wyrzut LH nastąpił i za 24 do 48 h powinna być owu. Zobacz załącznik 1083901Zobacz załącznik 1083902

Ja e tym cykli tez je stosowałam i się udało, z tum, ze po pozytywnie rano owu była tego samego dnia wieczorem. Zawsze czuje moment owulacji, bo aż mnie w pol zgina

Tez ich używam, polecam ale warto się upewnić po zobaczeniu buźki, wyciągnąć patyczek i sprawdzić czy sa dwie kreseczki mocne. W tym cyklu miałam buzke, a kreseczka była zdecydowanie słabsza, na drugi dzień również była buźka i już mocna kreska, a na trzeci dalej buźka(!) ale kreseczka slabsza, więc pewnie to był dzień owulacji bo poziom lh już spadał :)
Z reguły miałam buzke tylko jeden dzień [emoji848]

Ja miałam buźkę tylko jeden dzień

reklama
Do góry