Wlasnie tez czytam ze ponad 1200 wzrasta wolniej, to juz chyba nie ma co tej bety powtarzac bo mozna sie tylko zaniepokoic niepotrzebnieWazne ze powyzej 66% to raz a dwa powyzej chyba tysiaca rosnie wolniej
reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Spokojnie rośnie to jest gitez majonez Bez stresiku.
@Ania7812
Czemu zakaz seksów i do tego orgazmu??
Wiecie co...
Myślałam, że macica mi trochę odpuściła już, ale znów wróciło...
Mianowicie...
Jak się podniece to łapią mnie bóle tuż nad spojeniem łonowym (czasem trzeba przerwać bo nie daje rady). To jest ból kłujący, narasta przez jakieś 5-10 min. potem napieprza tak, że chodze po ścianach i znów przez kolejne 5-10 min. maleje jego nasilenie, aż do całkowitego wygłuszenia.
Ból jest taki przerywany ...
Całość trwa koło 20 - 30 min.
Czasem łapie mnie tuż po stosunku...
Oczywiście w tych bólach caly czas te bolące miejsce intensywnie masuje lub trzymam tam ciepły okład, bo inaczej nie da się znieść tego bólu.
Nikt do dziś mi nie wykrył co to możę być. Wiecie podejrzewam, że jak to sie uspokaja to na usg nic nie widać a trudno żeby mnie gin złapał w momencie kiedy się podniece i mnie to złapie (nie przy każdym podjaraniu tak jest), chyba że mam samogwałt robić w gabinecie haha - skoro faceci też robią by oddać nasienie ...
Nie no tak serio...
Miał ktoś coś takiego???
Dziś 2 razy mnie dopadło
Kurde nie mam pojęcia ale koniecznie pytaj lekarzy co to może być. A nie masz tylozgiecia szyjki?
ForgetMeeNot
Kochana pierwszy miesiąc teraz kupiłam te bo już miałam dość wpatrywania się czy druga kreska równa czy nie . Zobacz z wczoraj i dziś Jeśli wyjdzie buźka to wyrzut LH nastąpił i za 24 do 48 h powinna być owu. Zobacz załącznik 1083901Zobacz załącznik 1083902
Ja e tym cykli tez je stosowałam i się udało, z tum, ze po pozytywnie rano owu była tego samego dnia wieczorem. Zawsze czuje moment owulacji, bo aż mnie w pol zgina
Za te
Bo ja 25f płaciłam za fioletowe 20sztuk
17f widziałam 20 sztuk ale różowe
fioletowe dajesz 17f za 20 sztuk ? WowTy piszesz ze za 25 funtów clearblue, ja kupuje za 17 funtów 20 testów, więc nie narzekam
Bo ja 25f płaciłam za fioletowe 20sztuk
17f widziałam 20 sztuk ale różowe
ForgetMeeNot
Tez ich używam, polecam ale warto się upewnić po zobaczeniu buźki, wyciągnąć patyczek i sprawdzić czy sa dwie kreseczki mocne. W tym cyklu miałam buzke, a kreseczka była zdecydowanie słabsza, na drugi dzień również była buźka i już mocna kreska, a na trzeci dalej buźka(!) ale kreseczka slabsza, więc pewnie to był dzień owulacji bo poziom lh już spadał
Z reguły miałam buzke tylko jeden dzień [emoji848]
Ja miałam buźkę tylko jeden dzień
To jest pocieszajace w mojej sytuacji jednak fajnie ze sie wymieniami tu informacjamiZobacz na moje w poście wyżej też raz tak raz tak, tempo nie jest w 100%v takie samo
ForgetMeeNot
Czy one są wielokrotnego użytku?
Tylko czytnik. Patyczki są jednorazowe [emoji846]
Wesoła_Aga
Kurde nie mam pojęcia ale koniecznie pytaj lekarzy co to może być. A nie masz tylozgiecia szyjki?
Nic takiego nie mam. To strasznie upierdliwe jest i bolesne...
kasiaa91
Dziekuje :* zawsze mnie uspokojacie bardzo teraz czekam na ta wizyte, na serduszko to pewnie za wczesnie? To bedzie 5t i 4 dni
Na serduszko zapewne za szybko ale kropka będzie na 100%
reklama
ForgetMeeNot
Przestałam rozumieć cokolwiek. Wieczorem. Znow prawie pozytyw. Jutro poprawimy. Co dwa dni działamy. Jak mnie te testy będą tak irytować to chyba przerwiemy dopiero jak się okres zacznie [emoji6][emoji1745][emoji1745][emoji1745]
My w tym cyklu właśnie co dwa dni działaliśmy