reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

@Wesoła_Aga bo ja miałam dwa poronienia i to samo w sobie lekarz zabronił przytulanek i orgazmu totalny zakaz do skończenia 3mies ciąży potem może pozwoli na orgazmale wątpie bo mam dwa polipy a przy nich totalny zakaz . Bo orgazm to skurcze macicy i u mnie mogło by to wywołać poronienie.
Jak zakaz to zakaz trzeba się tego trzymać ale nie powiem ze sny juz mam kosmiczne na tle no wiesz jakim 🙈

reklama
O matko ale u was drożyzna 40€ za 10 sztuk u nas w UK te kosztują 10£ widziałam 10sztuk a 20sztuk 18£ bo te różowe są tańsze droższe te fioletowe. Kupuj na stronach internetowych nie w sklepie w sklepie mają ceny jak cholera ale 40€ pogielo ich za 10sztuk 😲
Tak tak drogo tu niestety ... te fioletowe były chyba jakoś po 59€ ? Nie chce skłamać bo nie pamietam dokładnie , ale jakoś tak .

Do dziewczyn co się starają :
Nie traccie nadziei bo wiara czyni cuda czasami.
Czasami trzeba myśleć ze tak ma być nie każdej udaje się do 3, 4go cyklu. Lekarze sami mówią do roku .
Ja jak się starałam to po 3cim nie udanym cyklu zaczęłam schizowac. Po stracie pierwszej ze aie uda bo jak się raz udało uda się kolejny raz po drugiej stracie trochu zaczęłam się godzic z moim losem ale wiara moja była mocna taka sama jak na początku ze kiedyś się uda i koniec . Po drugiej stracie zaczęłam czytać o adopcji nawet o .... są dziewczyny na Ukrainie co wynajmują brzuch ale komórka jajowa by była moja i plemnik męża i my bylibyśmy biokogicznyni rodzicami a te dziewczyny wynajmują brzuch za 100.000 zł wszystko juz przeczytałam jaki regulamin itp na Ukrainie to legalne i po porodzie to my byśmy dostali papiery jako biologiczni rodzice. Ludzie tam lecą o surogatke z całego świata . Możecie myśleć co chcecie ale ja już tak zaczęłam schizowac ze mąż mnie uspokoić nie mógł . A siostra powiedziała o moim pomysle ze na łeb upadlam. Ja juz nawet czesc kasy nazbieralam ze spróbujemy in vitro . I teraz już wiem że dzidzia sama sobie czas wybierze a nie przyjdzie wtedy kiedy ja chcę już teraz i koniec . Każda z nas ma gorsze dni najgorsze to się poddać . Starać się ale na luzie bez schizy chociaż 2cykle takie a uda się to się uda mam to w dupie.
Ja wam życzę dużo siły i wsparcia w partnerach i dużo pozytywnej energii a przede wszystkim dobrego nastawienia i tej wiary co ja miałam od początku ona mnie nigdy nie opuściła.

A sprawdzalas czy Twoj przyrost jest na tym samym poziomie? Czy rozny? Bo sie zaniepokoilam troche :(

A jaki miałaś wcześniej?

Moje wyglądały tak - w sumie nawet fajnie że często badałam bo fajnie to prześledzić :)
poniedziałek - 2,38
środa - 6,13
czwartek - 17
piątek - 27
poniedziałek - 238
środa - 668
piątek - 2200

Raz wolniej raz szybciej przyrasta, każdy wynik powyżej 100% w dwa dni to już super tempo :)

Ja tam nigdy nie umiałam myśleć o sobie...
Aga, a może warto to z kimś przegadać.. w sensie np.z psychologiem?? Bo trwanie w relacji, która Cię unieszczęśliwia nie jest na pewno dobre dla Ciebie.. Plus staranie się dla partnera, który Cię nawet nie zauważa.. Powiedz szczerze, czy jak zajdziesz w ciążę, to będziesz szczęśliwa i Wasz związek się naprawi? Bo mi się od zawsze wydawało, że dziecko nie jest dobrym rozwiązaniem na problemy w związku, bo one wrócą i to niestety prawdopodobnie ze zdwojoną siła.. Trzymam mocno kciuki za Ciebie, bo z każdego posta widać, że równa z Ciebie babka i zasługujesz na miłość i szacunek !!!!!!

reklama
A jaki miałaś wcześniej?

Moje wyglądały tak - w sumie nawet fajnie że często badałam bo fajnie to prześledzić :)
poniedziałek - 2,38
środa - 6,13
czwartek - 17
piątek - 27
poniedziałek - 238
środa - 668
piątek - 2200

Raz wolniej raz szybciej przyrasta, każdy wynik powyżej 100% w dwa dni to już super tempo :)
To ja mialsm tak:
12.02- 13
14.02- 43
18.02.-487
22.02- 2615 (to wynik z innego labo)

Do góry