reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Dziękuje za podpowiedz bo ja mam pierwsza styczność z nimi :) Faktycznie mi od razu dziś 2 mocne wyszły :) Kupiłam te gdzie jest 10 sztuk . Zuzylam 4 z dzisiejszym włącznie, wiec w razie w zostało 6, mam nadzieje ze nie będą potrzebne hihi . Tez cykle mam regularne. Co do ceny hmm mieszkam w Irlandii płaciłam 40 e wiec koszt większy niż te paskowe wiadomo , ale uważam ze komfort użytkowania o niebo lepszy :)
O kurde, to w Szkocji tansze.. Napisałam co i jak, bo może komuś jeszcze się ta wiedza przyda :) a Ty Asia ile się starasz?

reklama
Ja wszystkim z całego serca tych kreseczek gratuluję ale już psychika mi nie pozwala patrzeć... Teraz będzie 10 cykl starań
Tak miał rację mówiłam, że końcówka miesiąca będzie bolesna [emoji2368][emoji25]
Mnie to nie dziwi.. Też mam swoje upadki, ale i wzloty. U mnie 15 cykl i się nie poddaje! 💪

Ja wszystkim z całego serca tych kreseczek gratuluję ale już psychika mi nie pozwala patrzeć... Teraz będzie 10 cykl starań
Tak miał rację mówiłam, że końcówka miesiąca będzie bolesna [emoji2368][emoji25]
Trzymaj sie Kochana, na pewno doczekasz sie swoich II kreseczek, wierzylam, ze to bedzie ten cykl.. ale nie poddawaj sie i walcz dalej ❤

Dziewczyny, pytanko mam poprzednio mialam przyrost ze 230% dziennie a teraz kalkulator pokazuje 130% to jest w porzadku? Jakos tak zwolnilo :/

reklama
Kochana trzymaj się!!! Tak bardzo wierzyłam że się udało... [emoji20]
Musisz być silna, w końcu się uda! [emoji173][emoji173]
Trzymaj sie Kochana, na pewno doczekasz sie swoich II kreseczek, wierzylam, ze to bedzie ten cykl.. ale nie poddawaj sie i walcz dalej [emoji173]
Niestety nie mam na to wpływu jestem na taki etapie, że dziecko wie kiedy ma przyjść a ja potrzebuje spokoju. Ale wiadomo @ boli i jest ten zawód... Najważniejsze dla mnie żebym wszystko ułożyła sobie w głowie :)

Do góry