reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Miałam się odezwać więc jestem z 1dc...
Niestety ani "czary" Werki ani ogorkowa ani zmiana profilowki nie pomogly
Znikam dalej [emoji2320]
Dara lekarz miał
Racje. Nie poddawaj się Walcz z nami .
HappyBabyMama
Ja używam ich 1 raz i dziś 1 dzień buźka i 2 mocne kreski, nie chciałam już jutro powtarzać bo po pozytywnie niby się nie powinno ale może jutro tez zrobie dla sprawdzenia ?
Czy one są wielokrotnego użytku?
Qwertyy77
Jak masz dwie mocne kreseczki to nie ma po co ja też nigdy nie robiłam, bo po prostu miałam buzke i mocna kreseczke. A w tym cyklu buźka pokazała się zanim kreska była naprawdę mocna więc byłam ciekawa jak będzie w kolejnych dniach i powtarzałam w sumie buzke miałam 3 dni a później już koleczkoJa używam ich 1 raz i dziś 1 dzień buźka i 2 mocne kreski, nie chciałam już jutro powtarzać bo po pozytywnie niby się nie powinno ale może jutro tez zrobie dla sprawdzenia ?
Qwertyy77
Kupujes 10 lub 20 testów i do tego masz ten sprzęcik niestety nie spotkałam się z możliwością dokupienia samych testów, ale ja kupuje w uk, nie wiem jak jest w PolsceCzy one są wielokrotnego użytku?
HappyBabyMama
Kupujes 10 lub 20 testów i do tego masz ten sprzęcik niestety nie spotkałam się z możliwością dokupienia samych testów, ale ja kupuje w uk, nie wiem jak jest w Polsce
To jest jakieś strasznie drogie
Qwertyy77
No ja kupuje 20 testów w przeliczeniu za jakieś 70 złotych, z tym że cykle mam regularne więc zużywam góra 5 na miesiącTo jest jakieś strasznie drogie
Wesoła_Aga
Ło rety... tyle testów
Niezły magazyn...
A ja tam w sumie nigdy nie robiłam testów owu... Truje dupe lekarzowu... Ciekawe kiedy bedzie miał mnie dosyć??
Niezły magazyn...
A ja tam w sumie nigdy nie robiłam testów owu... Truje dupe lekarzowu... Ciekawe kiedy bedzie miał mnie dosyć??
AsiaIN
Dziękuje za podpowiedz bo ja mam pierwsza styczność z nimi Faktycznie mi od razu dziś 2 mocne wyszły Kupiłam te gdzie jest 10 sztuk . Zuzylam 4 z dzisiejszym włącznie, wiec w razie w zostało 6, mam nadzieje ze nie będą potrzebne hihi . Tez cykle mam regularne. Co do ceny hmm mieszkam w Irlandii płaciłam 40 e wiec koszt większy niż te paskowe wiadomo , ale uważam ze komfort użytkowania o niebo lepszy
reklama
Daraa_94
Ja wszystkim z całego serca tych kreseczek gratuluję ale już psychika mi nie pozwala patrzeć... Teraz będzie 10 cykl starań
Tak miał rację mówiłam, że końcówka miesiąca będzie bolesna [emoji2368][emoji25]
Tak miał rację mówiłam, że końcówka miesiąca będzie bolesna [emoji2368][emoji25]
Dara lekarz miał
Racje. Nie poddawaj się Walcz z nami .