reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Mega cieszę się, że do niego trafiłam! Co prawda pierwsze koty za płoty z tamtą wariatką nie były fajne i mile, ale widocznie coś za coś, teraz już bedę mogła być spokojna :)

I tak fajnie mi tłumaczył na USG - tutaj mamy pęcherzyk ciążowy, a to tutaj to ciałko żółte, które odżywia na razie naszą dzidzię, a tutaj o jest nasz mały człowiek a to co pika to serduszko!

[emoji24][emoji24][emoji24][emoji7][emoji7][emoji7]
Jakbym czytała o swoim ginie. I tez mówi dzidzia, dzidziol a nie zarodek, płód, etc.

Powiedz mu żeby Ci jakiś rabacik dał na wizyty, bo jak zajde w ciążę to na 99% pójdę do niego [emoji846] choć koleżanka mnie namawia jeszcze na ordynatora z Chodźki, ale femmed już znam więc chyba zostanę [emoji846]

Jak Cj nie podpasuje to po pierwszej wizycie możesz zawsze zmienić lekarza [emoji846]

reklama
Do góry