HappyBabyMama
Fanka BB :)
A wydawało by się, że problemy kończą się razem z ujrzeniem dwóch kreseczek na teście.. Heh [emoji173]️
One się wtedy dopiero zaczynaja rozkręcać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wydawało by się, że problemy kończą się razem z ujrzeniem dwóch kreseczek na teście.. Heh [emoji173]️
Babcie są najwspanialsze na świecie . Gratulacje takiej babci ja też miałam taką ostatek by oddala.dobrze że w domu jestem bo płacze jak bóbr, mój dziadzio umarł jak byłam w liceum, a byłby najwspanialszym pradziadziem. Moja babcia kochana od strony mamy ma 80 lat, zdrowie lepsze niż niejedna 30 Je zdrowo, nikogo nie prosi o pomoc, cuuuudowna jest. Nie ma dużej emerytury, ale zawsze o swoich wnukach i prawnukach pamięta. Mieszka koło mojej pracy i często gęsto mi do pracy naleśniki albo pierożki przynosi i coś małego dla Tolka Wszyscy mi zazdroszczą w pracy
Verona ja uwielbiam twój słownik . Każdy o nim pisze ale każda kuma o co chodziPytałam już ostatnio Ale chyba zrobiła sobie przerwę od forum Ci się nie odzywa... A jutro ma termin @... A tak chciałem wiedzieć czy ja zaczarowalam[emoji848][emoji848]
Nie Verona ten jest najlepszy nie ma co . "A tak chciałem wiedzieć czy ja zaczarowalam " leżę normalnie z tegoPytałam już ostatnio Ale chyba zrobiła sobie przerwę od forum Ci się nie odzywa... A jutro ma termin @... A tak chciałem wiedzieć czy ja zaczarowalam[emoji848][emoji848]
Aaa rozumiem no tak z tymi testami tez dziwnie jieraz jest ja raz mialam pozytywny potem negatywny a potem kolejnego dnia znow pozytym wiec nie ogarniamWow, ale masz dobrą pamięć! 11/12 dc zaczęła testowa kreska ciemnieć i nagle negatywy od tego dnia. Także nie wiem, robię dalej! Może jeszcze się doczekam coś porządnego. Dziś 17dc i według apki owu powinna być dzisiaj [emoji1745]
DZIEWCZYNY! Bije serduszko!! Już po wizycie!! Pan doktor jest CUDOWNY. Już się umówiliśmy na następną wizytę w przyszłą sobotę, na poród na Żelaznej tam gdzie chciałam, mam kartę ciąży, mam zrobić już badania krwi!! Z USG wychodzi 5t6d czyli kilka dni starsza ciąża, ale w przyszłą sobotę ostatecznie potwierdzimy, termin porodu 20.10.2020 JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA!!!
a co on robi? ja gadzeciara kuchenna jestem
a Ty chodzisz z Córcią na adaptacje? Dużo dzieci jest? U nas połowa przedszkola się pochorowała, zastanawiam się czy wirus, czy wczorajsze pączki, widziałam te obrzydliwości na zdjęciach, w różnych polewach z posypkami.. dla dzieci mega frajda, ale co tam może być to już nie wie nikt. Ja ufam tylko williamsowi jeżeli chodzi o ciasta, pączki, zawsze świeże zawsze pyszne.
dobrze że w domu jestem bo płacze jak bóbr, mój dziadzio umarł jak byłam w liceum, a byłby najwspanialszym pradziadziem. Moja babcia kochana od strony mamy ma 80 lat, zdrowie lepsze niż niejedna 30 Je zdrowo, nikogo nie prosi o pomoc, cuuuudowna jest. Nie ma dużej emerytury, ale zawsze o swoich wnukach i prawnukach pamięta. Mieszka koło mojej pracy i często gęsto mi do pracy naleśniki albo pierożki przynosi i coś małego dla Tolka Wszyscy mi zazdroszczą w pracy