reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
dobrze że w domu jestem bo płacze jak bóbr, mój dziadzio umarł jak byłam w liceum, a byłby najwspanialszym pradziadziem. Moja babcia kochana od strony mamy ma 80 lat, zdrowie lepsze niż niejedna 30 :) Je zdrowo, nikogo nie prosi o pomoc, cuuuudowna jest. Nie ma dużej emerytury, ale zawsze o swoich wnukach i prawnukach pamięta. Mieszka koło mojej pracy i często gęsto mi do pracy naleśniki albo pierożki przynosi i coś małego dla Tolka:) Wszyscy mi zazdroszczą w pracy :)
Babcie są najwspanialsze na świecie 😍. Gratulacje takiej babci ja też miałam taką ostatek by oddala.

Pytałam już ostatnio Ale chyba zrobiła sobie przerwę od forum Ci się nie odzywa... A jutro ma termin @... A tak chciałem wiedzieć czy ja zaczarowalam[emoji848][emoji848]
Verona ja uwielbiam twój słownik . Każdy o nim pisze ale każda kuma o co chodzi
"A tak chciałem wiedzieć " 😂😂😂 ja się zawsze śmieje jak twoje posty czytam .

Wow, ale masz dobrą pamięć! 11/12 dc zaczęła testowa kreska ciemnieć i nagle negatywy od tego dnia. Także nie wiem, robię dalej! Może jeszcze się doczekam coś porządnego. Dziś 17dc i według apki owu powinna być dzisiaj [emoji1745]
Aaa rozumiem :) no tak z tymi testami tez dziwnie jieraz jest ja raz mialam pozytywny potem negatywny a potem kolejnego dnia znow pozytym wiec nie ogarniam :D

DZIEWCZYNY! Bije serduszko!! Już po wizycie!! Pan doktor jest CUDOWNY. Już się umówiliśmy na następną wizytę w przyszłą sobotę, na poród na Żelaznej tam gdzie chciałam, mam kartę ciąży, mam zrobić już badania krwi!! Z USG wychodzi 5t6d czyli kilka dni starsza ciąża, ale w przyszłą sobotę ostatecznie potwierdzimy, termin porodu 20.10.2020 😍😍😍😍😍😍 JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA!!!

Cudownie !!! :)

a co on robi? :) ja gadzeciara kuchenna jestem ;)

Grilluje j smazy[emoji23][emoji23] ma różne programy. A steki wołowe z tego cuda to mmmmmmm marzenie. Skrzydełka, całe ryby, warzywa, burgery, pierś z kury, schab. Jeśli chodzi i steki to jak lubisz rare to masz rare, jak well done, to zrobi Ci idealne well done. Wybierasz program a kn potem dostosowuje czas pieczenia w zależności od mięsa. Żarcie z tego jest genialne, a czas robienia mega krótki. W zasadzie wrzucasz i samo się robi.

a Ty chodzisz z Córcią na adaptacje? Dużo dzieci jest? U nas połowa przedszkola się pochorowała, zastanawiam się czy wirus, czy wczorajsze pączki, widziałam te obrzydliwości na zdjęciach, w różnych polewach z posypkami.. dla dzieci mega frajda, ale co tam może być to już nie wie nikt. Ja ufam tylko williamsowi jeżeli chodzi o ciasta, pączki, zawsze świeże zawsze pyszne.

Zamknięte. Wczoraj na ponad 30 dzieci w żłobku była tylko dwojka. I jak jesy taki pogrom teraz to autentycznie bije się sama tam chodzić, tymbardziej, ze jak okaże się, ze wszytsko ok to ja zabieram ze żłobka.

reklama
dobrze że w domu jestem bo płacze jak bóbr, mój dziadzio umarł jak byłam w liceum, a byłby najwspanialszym pradziadziem. Moja babcia kochana od strony mamy ma 80 lat, zdrowie lepsze niż niejedna 30 :) Je zdrowo, nikogo nie prosi o pomoc, cuuuudowna jest. Nie ma dużej emerytury, ale zawsze o swoich wnukach i prawnukach pamięta. Mieszka koło mojej pracy i często gęsto mi do pracy naleśniki albo pierożki przynosi i coś małego dla Tolka:) Wszyscy mi zazdroszczą w pracy :)

Jak ja tęsknie za swoją babcia [emoji22]

Do góry