reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Wow, ale masz dobrą pamięć! 11/12 dc zaczęła testowa kreska ciemnieć i nagle negatywy od tego dnia. Także nie wiem, robię dalej! Może jeszcze się doczekam coś porządnego. Dziś 17dc i według apki owu powinna być dzisiaj [emoji1745]
Czekaj a Ty juz chyba mialas owulacje dobrze pamietam? :)

reklama
Ja mam pięć minut dla siebie bo synio się wziął A malowanie. Talent zdecydowanie po rodzicach [emoji23]
IMG_20200221_143059.jpeg

DZIEWCZYNY! Bije serduszko!! Już po wizycie!! Pan doktor jest CUDOWNY. Już się umówiliśmy na następną wizytę w przyszłą sobotę, na poród na Żelaznej tam gdzie chciałam, mam kartę ciąży, mam zrobić już badania krwi!! Z USG wychodzi 5t6d czyli kilka dni starsza ciąża, ale w przyszłą sobotę ostatecznie potwierdzimy, termin porodu 20.10.2020 😍😍😍😍😍😍 JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA!!!
Gratulacje 😍 a ile dni starsza ciążę ci wyliczył ?

Kochane, po badaniu USG pojechałam od razu do dziadziusia do szpitala, czuł się troszkę lepiej bo wykąpany i przebrany nawet ogolony wypachniony i wykorzystałam sytuację, powiedziałam, że zostanie pradziadkiem, łzy stanęły mu w oczach i nie mógł wykrztusić słowa... To były łzy szczęścia... Potem zapytał się czy mój mąż jest szczęśliwy, bo o mnie to pytać się nie musiał :D Kochany jest. Bardzo się cieszę, że już wie. Teraz możemy razem zmierzyć się z chorobą.
Moje dziadki to najukochańsze osoby na świecie. Babcia już wie że będzie prababcia i śmieje się że oni dadza nam na wózek bo... Dziadek z dziećmi zawsze kilometry na spacerach robi 🤣 ja mam to szczęście ze moja babcia jeszcze nawet 70 nie ma w dobrym zdrowiu (wfistka) i już mowi ze bedzie nam pomagać jak pójdę do pracy 🥰❤️

[emoji173] az sie wzruszylam czytajac [emoji3059]
Kochane, po badaniu USG pojechałam od razu do dziadziusia do szpitala, czuł się troszkę lepiej bo wykąpany i przebrany nawet ogolony wypachniony i wykorzystałam sytuację, powiedziałam, że zostanie pradziadkiem, łzy stanęły mu w oczach i nie mógł wykrztusić słowa... To były łzy szczęścia... Potem zapytał się czy mój mąż jest szczęśliwy, bo o mnie to pytać się nie musiał :D Kochany jest. Bardzo się cieszę, że już wie. Teraz możemy razem zmierzyć się z chorobą.

DZIEWCZYNY! Bije serduszko!! Już po wizycie!! Pan doktor jest CUDOWNY. Już się umówiliśmy na następną wizytę w przyszłą sobotę, na poród na Żelaznej tam gdzie chciałam, mam kartę ciąży, mam zrobić już badania krwi!! Z USG wychodzi 5t6d czyli kilka dni starsza ciąża, ale w przyszłą sobotę ostatecznie potwierdzimy, termin porodu 20.10.2020 😍😍😍😍😍😍 JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA!!!
Gratulacje ❤️ ale sie ciesze! To teraz ja w poniedziałek już zagryzam paznokcie czy będzie serduszko... I mam taką ciche nadzieję a może to Intuicja ze będą dwa 🤔 tak bardzo bym chciała by by było zdrowe i całe i w ogóle 🥰 ale stres jest😞

Wow, ale masz dobrą pamięć! 11/12 dc zaczęła testowa kreska ciemnieć i nagle negatywy od tego dnia. Także nie wiem, robię dalej! Może jeszcze się doczekam coś porządnego. Dziś 17dc i według apki owu powinna być dzisiaj [emoji1745]
Mój cykl też jakiś dziwny. Zawsze miałam 19/20 DC pozytyw. Wszystkie inne bladziochy. Teraz w trakcie się jakieś ciemniejsze pojawiały, później znowu jaśniały. A dziś wszystkie prawie pozytywne. Mam nadzieję że wieczorem. W końcu się pojawi pozytyw
IMG_20200221_143904.jpeg

reklama
Nadrabiac nie bede.. bo mialabym 100 stron do odczytania ;)
bluecoco, ciesze sie, ze dziadkowi powiedzialas.. i w glowie sie usmiecham, wiedzac jak on sie pewnie ucieszyl ;)

widzialam, ze cos bylo o malych kobietkach z wielkimi facetami ;) to jak u Nas.. do tego moj ma mega calusne duze usta ( ooo matko!) odrazu sie w nich zakochalam :)

Do góry