Verona26
Fanka BB :)
Całe i małe kury jesteśmy A tych wielkich chłopów mamy [emoji23][emoji23]
ja też 160, a mąż prawie 2 metry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też 160, a mąż prawie 2 metry
Dwie moje koleżanki tak miały, totalna biel w dniu spodziewanej miesiaczki, jedna powtórzyla test po trzech dniach, a druga po 7 i wtedy byl pozytyw, z tym że u tej po 7 dniach nadal kreska była słaba, takze wszystko jest możliweDziewczęta a tak w ramach pocieszenia, bo większość z nas robi jednak te testy jeszcze przed terminem @. Czy jest tu jakaś zaciazona mamusia która miała negatywne testy a dopiero w dzień albo po terminie miesiączki pozytyw?
Veronka bedzie miec dziecko z Morzem Czarnym [emoji85] [emoji85] [emoji23] uwielbiam ten slownik
@locala powtarzalam ale nic nie wyszło, tzn po czasie jakiś zarys, ale jak dla mnie to była fabryczna kreska i wczoraj pewnie tez [emoji17]
Ehhh, cóż poradzić. Nadzieja jeszcze się tli bo @ tak jak u Ciebie 26.02
Dziewczęta a tak w ramach pocieszenia, bo większość z nas robi jednak te testy jeszcze przed terminem @. Czy jest tu jakaś zaciazona mamusia która miała negatywne testy a dopiero w dzień albo po terminie miesiączki pozytyw?
Oł łałJa [emoji23] 8 dpo, 10 dpo o 12 dpo bier vizira, 2 dni po spodziewanej @ beta 357.
To jest baaaardzo częste! Wszystko zależy od zagnieżdżenia Ja zrobiłam dopiero w terminie, bo wieczorem z 10 na 11 lutego, a mniej więcej w nocy powinnam była dostać @Dziewczęta a tak w ramach pocieszenia, bo większość z nas robi jednak te testy jeszcze przed terminem @. Czy jest tu jakaś zaciazona mamusia która miała negatywne testy a dopiero w dzień albo po terminie miesiączki pozytyw?