reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Dziewczęta a tak w ramach pocieszenia, bo większość z nas robi jednak te testy jeszcze przed terminem @. Czy jest tu jakaś zaciazona mamusia która miała negatywne testy a dopiero w dzień albo po terminie miesiączki pozytyw?
Dwie moje koleżanki tak miały, totalna biel w dniu spodziewanej miesiaczki, jedna powtórzyla test po trzech dniach, a druga po 7 i wtedy byl pozytyw, z tym że u tej po 7 dniach nadal kreska była słaba, takze wszystko jest możliwe :)

Hahahha [emoji23][emoji23][emoji23] ostatnio pisałam tez do kumpeli i miałam wzywać jej prawie byłego męża ktory ja zdradzil i zamiast tak brzydko wulgarne napisać "jeb$#y"napsialam kebaby [emoji23][emoji23][emoji23] chyba z 10 min się z tego smialysmy [emoji23][emoji23] Przynajmniej mój słownik ma poczucie humoru [emoji23][emoji23]
Veronka bedzie miec dziecko z Morzem Czarnym [emoji85] [emoji85] [emoji23] uwielbiam ten slownik :D

Dziewczęta a tak w ramach pocieszenia, bo większość z nas robi jednak te testy jeszcze przed terminem @. Czy jest tu jakaś zaciazona mamusia która miała negatywne testy a dopiero w dzień albo po terminie miesiączki pozytyw?
To jest baaaardzo częste! Wszystko zależy od zagnieżdżenia :) Ja zrobiłam dopiero w terminie, bo wieczorem z 10 na 11 lutego, a mniej więcej w nocy powinnam była dostać @ :)

reklama
Do góry