reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

DZIEWCZYNY! Bije serduszko!! Już po wizycie!! Pan doktor jest CUDOWNY. Już się umówiliśmy na następną wizytę w przyszłą sobotę, na poród na Żelaznej tam gdzie chciałam, mam kartę ciąży, mam zrobić już badania krwi!! Z USG wychodzi 5t6d czyli kilka dni starsza ciąża, ale w przyszłą sobotę ostatecznie potwierdzimy, termin porodu 20.10.2020 😍😍😍😍😍😍 JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA!!!
Gratuluję... nawet nie wiesz jak się cieszę, aż się poplakalam z Twojego szczęścia i radości😍😍😘😘 ... ja mam dzisiaj okrpony dzień... chyba mi hormony swira dostały... robiłam porządki w szafie ... kurczę w spodnie się nie mieszcze żadne... Bo w pasie się nie zasnę ... brzuch taki ,wciągnąć się nie da ...bluzki ciasne
..No głupia ja... Wiem marudzę inne chciałaby przytyć w ten sposób ...ja to wiem i z dzidzia naprawdę radość...Ale mnie tak dziś dopadło ...

reklama
To cudownie kochana :) świetna wiadomosc [emoji7] gratuluje :)
DZIEWCZYNY! Bije serduszko!! Już po wizycie!! Pan doktor jest CUDOWNY. Już się umówiliśmy na następną wizytę w przyszłą sobotę, na poród na Żelaznej tam gdzie chciałam, mam kartę ciąży, mam zrobić już badania krwi!! Z USG wychodzi 5t6d czyli kilka dni starsza ciąża, ale w przyszłą sobotę ostatecznie potwierdzimy, termin porodu 20.10.2020 [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA!!!

Ja też mam takie chwile że mi smutno bo już nie będę tak atrakcyjna, nie dopinam się w spodnie, mam taki nabrzmialy brzuch... Ale tłumaczę sobie to tak że wszystko robię dla dzidziusia, by dac mu życie [emoji173][emoji173]
Gratuluję... nawet nie wiesz jak się cieszę, aż się poplakalam z Twojego szczęścia i radości[emoji7][emoji7][emoji8][emoji8] ... ja mam dzisiaj okrpony dzień... chyba mi hormony swira dostały... robiłam porządki w szafie ... kurczę w spodnie się nie mieszcze żadne... Bo w pasie się nie zasnę ... brzuch taki ,wciągnąć się nie da ...bluzki ciasne
..No głupia ja... Wiem marudzę inne chciałaby przytyć w ten sposób ...ja to wiem i z dzidzia naprawdę radość...Ale mnie tak dziś dopadło ...

Gratuluję... nawet nie wiesz jak się cieszę, aż się poplakalam z Twojego szczęścia i radości😍😍😘😘 ... ja mam dzisiaj okrpony dzień... chyba mi hormony swira dostały... robiłam porządki w szafie ... kurczę w spodnie się nie mieszcze żadne... Bo w pasie się nie zasnę ... brzuch taki ,wciągnąć się nie da ...bluzki ciasne
A wydawało by się, że problemy kończą się razem z ujrzeniem dwóch kreseczek na teście.. Heh ❤️

Ze wzrostem podobnie jak u nas ja 163 mąż 188 także jak Bedzie córka to będzie przynajmniej długie nogi miała [emoji173][emoji173] Moje niespełnione marzenie... wszyscy mowia ze my to takie cygańskie dziecko będziemy mieli bo oboje ciemni [emoji23] chociaż i ja i mąż do 2 lat byliśmy blonynami[emoji23][emoji23][emoji23]
ja też 160, a mąż prawie 2 metry :)

Dzięki kochana 😍❤️ Z tym brzuchem to mogą być wzdęcia, podpytaj się lekarza o coś albo w aptece- może espumisan można stosować 😊 Ja na szczęście mam inny provblem - załatwiam się z 10 razy dziennie, chyba przemiana materii mi podskoczyła 😂 I to wcale nue jest biegunka 😂 Masakra 😂

A co do humorów - takie dni chyba niestety będą, mi na razie się poprawiło po dobrych wiadomościach :)

dobrze że w domu jestem bo płacze jak bóbr, mój dziadzio umarł jak byłam w liceum, a byłby najwspanialszym pradziadziem. Moja babcia kochana od strony mamy ma 80 lat, zdrowie lepsze niż niejedna 30 :) Je zdrowo, nikogo nie prosi o pomoc, cuuuudowna jest. Nie ma dużej emerytury, ale zawsze o swoich wnukach i prawnukach pamięta. Mieszka koło mojej pracy i często gęsto mi do pracy naleśniki albo pierożki przynosi i coś małego dla Tolka:) Wszyscy mi zazdroszczą w pracy :)
Aww 😍 Babunia moja nie zdążyła. Pochowaliśmy ją pod koniec lipca zeszłego roku. Była bardzo dzielna w chorobie. Niestety teraz czas na dziadka, stwierdzono raka nieoperacyjnego, pewnie z cierpienia po utracie babci, ale staram się mysleć i żyć chwilą - teraz jest dobrze, więc teraz się cieszymy, jak będzie gorzej, to razem stawimy temu czoła

reklama
Dziewczęta a tak w ramach pocieszenia, bo większość z nas robi jednak te testy jeszcze przed terminem @. Czy jest tu jakaś zaciazona mamusia która miała negatywne testy a dopiero w dzień albo po terminie miesiączki pozytyw?

Do góry