reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

DZIEWCZYNY! Bije serduszko!! Już po wizycie!! Pan doktor jest CUDOWNY. Już się umówiliśmy na następną wizytę w przyszłą sobotę, na poród na Żelaznej tam gdzie chciałam, mam kartę ciąży, mam zrobić już badania krwi!! Z USG wychodzi 5t6d czyli kilka dni starsza ciąża, ale w przyszłą sobotę ostatecznie potwierdzimy, termin porodu 20.10.2020 😍😍😍😍😍😍 JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA!!!
Gratuluję... nawet nie wiesz jak się cieszę, aż się poplakalam z Twojego szczęścia i radości😍😍😘😘 ... ja mam dzisiaj okrpony dzień... chyba mi hormony swira dostały... robiłam porządki w szafie ... kurczę w spodnie się nie mieszcze żadne... Bo w pasie się nie zasnę ... brzuch taki ,wciągnąć się nie da ...bluzki ciasne
..No głupia ja... Wiem marudzę inne chciałaby przytyć w ten sposób ...ja to wiem i z dzidzia naprawdę radość...Ale mnie tak dziś dopadło ...

reklama
To cudownie kochana :) świetna wiadomosc [emoji7] gratuluje :)
DZIEWCZYNY! Bije serduszko!! Już po wizycie!! Pan doktor jest CUDOWNY. Już się umówiliśmy na następną wizytę w przyszłą sobotę, na poród na Żelaznej tam gdzie chciałam, mam kartę ciąży, mam zrobić już badania krwi!! Z USG wychodzi 5t6d czyli kilka dni starsza ciąża, ale w przyszłą sobotę ostatecznie potwierdzimy, termin porodu 20.10.2020 [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA!!!

Ja też mam takie chwile że mi smutno bo już nie będę tak atrakcyjna, nie dopinam się w spodnie, mam taki nabrzmialy brzuch... Ale tłumaczę sobie to tak że wszystko robię dla dzidziusia, by dac mu życie [emoji173][emoji173]
Gratuluję... nawet nie wiesz jak się cieszę, aż się poplakalam z Twojego szczęścia i radości[emoji7][emoji7][emoji8][emoji8] ... ja mam dzisiaj okrpony dzień... chyba mi hormony swira dostały... robiłam porządki w szafie ... kurczę w spodnie się nie mieszcze żadne... Bo w pasie się nie zasnę ... brzuch taki ,wciągnąć się nie da ...bluzki ciasne
..No głupia ja... Wiem marudzę inne chciałaby przytyć w ten sposób ...ja to wiem i z dzidzia naprawdę radość...Ale mnie tak dziś dopadło ...

Gratuluję... nawet nie wiesz jak się cieszę, aż się poplakalam z Twojego szczęścia i radości😍😍😘😘 ... ja mam dzisiaj okrpony dzień... chyba mi hormony swira dostały... robiłam porządki w szafie ... kurczę w spodnie się nie mieszcze żadne... Bo w pasie się nie zasnę ... brzuch taki ,wciągnąć się nie da ...bluzki ciasne
A wydawało by się, że problemy kończą się razem z ujrzeniem dwóch kreseczek na teście.. Heh ❤️

Ze wzrostem podobnie jak u nas ja 163 mąż 188 także jak Bedzie córka to będzie przynajmniej długie nogi miała [emoji173][emoji173] Moje niespełnione marzenie... wszyscy mowia ze my to takie cygańskie dziecko będziemy mieli bo oboje ciemni [emoji23] chociaż i ja i mąż do 2 lat byliśmy blonynami[emoji23][emoji23][emoji23]
ja też 160, a mąż prawie 2 metry :)

Dzięki kochana 😍❤️ Z tym brzuchem to mogą być wzdęcia, podpytaj się lekarza o coś albo w aptece- może espumisan można stosować 😊 Ja na szczęście mam inny provblem - załatwiam się z 10 razy dziennie, chyba przemiana materii mi podskoczyła 😂 I to wcale nue jest biegunka 😂 Masakra 😂

A co do humorów - takie dni chyba niestety będą, mi na razie się poprawiło po dobrych wiadomościach :)

dobrze że w domu jestem bo płacze jak bóbr, mój dziadzio umarł jak byłam w liceum, a byłby najwspanialszym pradziadziem. Moja babcia kochana od strony mamy ma 80 lat, zdrowie lepsze niż niejedna 30 :) Je zdrowo, nikogo nie prosi o pomoc, cuuuudowna jest. Nie ma dużej emerytury, ale zawsze o swoich wnukach i prawnukach pamięta. Mieszka koło mojej pracy i często gęsto mi do pracy naleśniki albo pierożki przynosi i coś małego dla Tolka:) Wszyscy mi zazdroszczą w pracy :)
Aww 😍 Babunia moja nie zdążyła. Pochowaliśmy ją pod koniec lipca zeszłego roku. Była bardzo dzielna w chorobie. Niestety teraz czas na dziadka, stwierdzono raka nieoperacyjnego, pewnie z cierpienia po utracie babci, ale staram się mysleć i żyć chwilą - teraz jest dobrze, więc teraz się cieszymy, jak będzie gorzej, to razem stawimy temu czoła

reklama
Dziewczęta a tak w ramach pocieszenia, bo większość z nas robi jednak te testy jeszcze przed terminem @. Czy jest tu jakaś zaciazona mamusia która miała negatywne testy a dopiero w dzień albo po terminie miesiączki pozytyw?

Do góry