reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Faktycznie. Może i ja powinnam dwa razy dziennie robić. Nie wiem dlaczego wieczorem nie zrobiłam... W sumie boboseksy były, tylko jak nie mam potwierdzenia w testach owu to jestem taka niepewna [emoji6]. Szkoda tylko że przed pozytywem nie było. To też wazne. Może jakiś miły plemniczek znajdzie drogę [emoji6]
Dzisiaj poprawimy jeszcze na wszelki wypadek. A w przyszłym cyklu będę brała pod uwagę że owu może przyjść później ale i wcześniej...

U mnie tylko dzień orzed owu i tyle wiec na bank się nie udało ale nadIeja umiera ostatnia hahha

reklama
Ja z kolei czuję, że jest starsza :D Teoretycznie z terminu OM owu miałabym 30.01, a była max 28.01, a zastanawiam się czy nie wcześniej. Więc teoretycznie 5t4d może okazać się 6t0d :) Niech jutro lekarz zbada i sam oceni czy wszystko dobrze bo chcę cokolwiek wiedzieć a nie tak czekać jak debil xD
No dokładnie
..Ale powiem Ci,ze ja tez uważam że mialam wczesniej owu...i pani doktor stwierdziła, ze może tak być...Ale to się okaże za 3 tyg... Trzymam kciuki i mi tu jutro dobre wieści napisz 😍😘😘

No dokładnie
..Ale powiem Ci,ze ja tez uważam że mialam wczesniej owu...i pani doktor stwierdziła, ze może tak być...Ale to się okaże za 3 tyg... Trzymam kciuki i mi tu jutro dobre wieści napisz 😍😘😘
Napiszę 😊 A może jakimś cudem będę miała już serduszko tak jak niektóre kobietki tutaj pod koniec 6 tygodnia... Nie nastawiam się, ale na pewno jest mi to potrzebne teraz w tym okresie. Potrzebuję pozytywnej informacji. Musi być dobrze :)

reklama
Do góry