reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
ja chodze do kobiety. jedno jest pewne... mezczyzni sa delikatniejsi. moja jak mi za kazdym razem wklada wziernik to na powaznie, z rozpedu. Dzisiaj jak mi go "zasadzila" to wbilo mnie w fotel, a ona poklepala mnie po brzoskwince i mowi, no, nie spinamy sie, rozluzniamy :D

Mój gin wizerunkiem w ciąży mnie praktycznie nie badała ani razu, tylko palpacyjnie plus usg dowcipne a potem przes powłoki brzuszne

Ale jestem zła [emoji53] co owulacja to coś [emoji849]
Zawsze. Jakąś klątwa czy co.
Teraz mam jakiegoś okropnego grypopodobnego wirusa. Mam wyrzuty sumienia, bo pewnie wczoraj go sprzedałam Wojtkowi. Okazuje się też że za późno zaczęliśmy bo w tym cyklu przyszło wszystko wcześniej [emoji53]
Dzisiaj będę się musiała zmusic żeby zrobić przytulanki bo czuję się fatalnie [emoji45]

Przytulanki były po 1 w nocy więc teoretycznie w dzień owu. No i dziś w nocy będą. Już się nie nastawiam na ten cykl bo z czym jak nie było wcześniej przez to grypsko [emoji24]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry