reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Tu w UK matki przyjeżdżają raz w miesiącu na takie duże hale i się rozkładają i sprzedają wyślę wam zdjęcia jak znajdę to się w głowie nie mieści jakie ceny np jest taka firma lezaczkow nie wiem czy dobrze napisałam taki co się dziecko tam kładzie na podlodze i sobie tam leży babybjorn patrzyłam w Polsce ten leżaczek 500zl !!!! A tam babka stoi i 10f chce za to lub 5£ za takie jak nowe !!!! Daje zdjęcie o co mi chodzi

Oprócz tego mają paki ciuchów po dzieciach markowe przepiękne w ogóle nie zniszczone za 20f za całuski worek na śmieci ludzie tam jeżdżą po to żeby nakupowac i wysłać do polski i sprzedają to i tak zarabiają .

Jeju, przy drugim bobasie chce ten leżaczek. Świetny jest, ale ta cena. W ok nawet do 700 zl dochodzi

reklama
To prawda, ceny są powalające ... My mieszkamy w Irlandii, ceny ciuszków dla Maluchów nie są wysokie na szczęście. A w Primarku to można siaty kupić całe za niewielkie pieniądze. Szkoda, ze o takich halach tu nie słychać. Fajna sprawa.

No wlasnie...dobra lodówka. Ja nie mam aż takie zamrażalnika. Mam 3 szuflady i to wszystko [emoji4] Także mega malo miejsca. I tak codzień wychodzę do sklepu po chleb, więc zawsze coś dokupić to prawda... ehhh kiedyś tak robiłam j były tansze rzeczy A teraz kosmos! [emoji2356][emoji2368]
Veronka robcie zakupy raz w tygodniu, naprawde lepeij sie na tym wychodzi. Bo jak idziesz do sklepu po mieso mielone bo masz chec na kotlety, zaloze sie ze nie wracasz tylko z miesem a dokupujesz cos jeszcze, i takim sposobem zamiast wydac w weekend 250 na zakupy, wydajesz w weekend 250 i na tygodniu niemal drugie tyle. Gotuj z tego co masz w lodowce. Kup wiecej miesa jak jest w promocji i je poporcjuj i do zamrazarki. My tak robimy juz od bardzo dawna i u nas sie sprawdza. plus taki, ze mamy lodowke side by side wiec jest naprawde pojemna.

Ostatnia edycja:
A ja różnie, zależy co wpadnie w oko w sklepie hahaha [emoji16][emoji16][emoji16] ja ogólnie czuje się też dobrze jakbym nie była w ciąży Ale po rzucenounplaneia już 3kg do przodu więc do rozwiązania będę miałam wagę 3-cyfrowa [emoji2356][emoji2356][emoji2368]
Veronka jakie masz? :) Ja na razie nic - tzn całe życie byłam zachciankowa pod kątem przekąsek [emoji14] całe szczęście bez skłonności do tycia - więc na razie czuję się zupełnie normalnie. nic, zero, jakbym w ciąży nie była :p

Hahaha... Ja wgl nie wchodzę na wagę Ale brzuch mam już jak w 4msc ciąży hahaha [emoji16][emoji2356] Dramat!
ja juz nie wchodze na wage. przed ciaza pokazywala wchodzic pojedynczo a teraz jak nas dwoje w jednym ciele, pokazuje prosze wchodzic podwojnie. wole juz nie wiedziec. jutro mam wizyte wiec wytlumacze pani poloznej, ze nie moze mnie wazyc przed badaniem bo patrzenie na moja wage podnosi mi cisnienie [emoji23] [emoji23] [emoji87]

reklama
Do góry